Csatlakozz hozzánk

Hírek

Itt az új Z1000 a Soroksári úton

Megérkezett a Kawasaki első 2010-es modellje is.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Megérkezett a Kawasaki első 2010-es modellje is.

A soroksári úti rezidenciában meg lehet nézni az új Z1000-et, ami nem egy ráncfelvarrott modell, hanem egy teljesen új motorkerékpár. Mellette áll az előző évjárat egyik darabja is, amivel összehasonlítva azt a következtetést lehet levonni, hogy szinte nincs a két motoron egyforma alkatrész.

A stílusjegyeket és a génállományt sikeresen át tudták menteni, de úgy, hogy minden pontján jobb lett a motor. Most 138 lóerős a Z, de nem is ez a lényeg ebben a kategóriában, hanem a kezelhetőség és a nyomaték. Ahhoz, hogy ezt kiderítsük már nem kell sokat várni, mert lesz tesztmotor is nemsokára nálunk. Addig is a kawasaki blogján láthattok még több képet és egy kisfilmet a motor beindításáról.

Ez a barnás szín a kígyóbőr mintázatú üléssel mindenképp egy különlegességre hívja fel a figyelmet. Mi már alig várjuk, hogy a kezeink között tudjuk. Mivel tavaly nem sok Kawasakit tudtunk tesztelni mindenképp vágyakozva tekintünk az új csupaszságra.

Az ilyen volt ilyen lett effektus jól megfigyelhető a képeken.


A kipufogók mérete a felére csökkent, de a stílusa megmaradt.


Az új digitális műszerfal három állásban billenthető, attól függően, hogy kinek milyen szögben esik rá a fény.


A vázon jól látható, hogy elhagyták az oldalsó merevítést és a blokk is teljesen új, még a fedelek sem stimmelnek rajta.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending