Csatlakozz hozzánk

Akciók

Itt az új MotoGP 2009 könyv

“Életek másodpercekért MotoGP 2009” a kiadvány teljes címe, a szerző Budur Gabriella

Közzétéve

ekkor

ICON AIRFLITE MPS

“Életek másodpercekért MotoGP 2009” a kiadvány teljes címe, a szerző Budur Gabriella

Szöveg: BGP Media

MPS Turismo
Euromotor3
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

Ismét eltelt egy év, de micsoda év! Visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéért. Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát.

Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere elbocsátását követően? Rossi valóban Megan Fox hollywoodi színésznőtől akar gyereket? Miként látja ő az idei évet?

Rengeteg érdekes sztorit találhattok idén is a könyvben. A Superbike világbajnokságra kényszerített Toseland és Vermeulen is mesél a háttérben zajlottakról, de az írónő egy rendkívül különleges túrára is meghív benneteket, ahol minden apró részletet megismerhettek a Dorna által irányított precíz gépezetről, ami a világbajnokságot működteti. Tudtátok, hogy a televíziós közvetítésekhez mintegy 25km kábelt raknak le minden hétvégén és összesen mintegy 127 kameraállásból követhetjük figyelemmel az eseményeket? Persze idén is rengeteg szó esik a Scot MotoGP csapatnál versenyző Talmácsi Gáborról és a Tóth csapatról is. Exkluzív képek és háttér információk, rengeteg személyes történettel a két kisebb kategória menőitől is.

Az előrendelésben vásárlók között idén egy exkluzív hétvégét sorsolunk a MotoGP-re. Nyertesünk választhatja ki, hogy melyik versenyre szeretne másodmagával elutazni, ahol a szállás és étkezés költségeit mi álljuk, ráadásul az LCR Honda MotoGP csapat és Randy De Puniet versenyző vendégszeretetét is élvezhetik. A nyertesek bemehetnek a boxba és a hospitality-be is, valamint korlátlan ideig tartózkodhatnak a MotoGP depóban az általunk biztosított belépővel. 

A MotoGP 2009 könyv ára előrendelésben 6.990 helyett, 5.590 Ft + postaköltség. Személyes átvételre természetesen idén is lesz lehetőség. Az előrendelési akció 2009. november 19-ig tart.

A korábbi trilógia megrendelését ezután is kedvezményes áron biztosítjuk azoknak, akik nem szeretnék kihagyni a sorozat első három megjelent példányát. MotoGP trilógia: 20.970 helyett, 16.000 Ft + postaköltség.

Info és rendelés: www.motogpkonyv.humotogpkonyv@chello.hu, 061 /  787-1805

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

MPS Vespa-MV

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending