Csatlakozz hozzánk

Akciók

Itt az új MotoGP 2009 könyv

“Életek másodpercekért MotoGP 2009” a kiadvány teljes címe, a szerző Budur Gabriella

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Életek másodpercekért MotoGP 2009” a kiadvány teljes címe, a szerző Budur Gabriella

Szöveg: BGP Media

Ismét eltelt egy év, de micsoda év! Visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéért. Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát.

Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere elbocsátását követően? Rossi valóban Megan Fox hollywoodi színésznőtől akar gyereket? Miként látja ő az idei évet?

Rengeteg érdekes sztorit találhattok idén is a könyvben. A Superbike világbajnokságra kényszerített Toseland és Vermeulen is mesél a háttérben zajlottakról, de az írónő egy rendkívül különleges túrára is meghív benneteket, ahol minden apró részletet megismerhettek a Dorna által irányított precíz gépezetről, ami a világbajnokságot működteti. Tudtátok, hogy a televíziós közvetítésekhez mintegy 25km kábelt raknak le minden hétvégén és összesen mintegy 127 kameraállásból követhetjük figyelemmel az eseményeket? Persze idén is rengeteg szó esik a Scot MotoGP csapatnál versenyző Talmácsi Gáborról és a Tóth csapatról is. Exkluzív képek és háttér információk, rengeteg személyes történettel a két kisebb kategória menőitől is.

Az előrendelésben vásárlók között idén egy exkluzív hétvégét sorsolunk a MotoGP-re. Nyertesünk választhatja ki, hogy melyik versenyre szeretne másodmagával elutazni, ahol a szállás és étkezés költségeit mi álljuk, ráadásul az LCR Honda MotoGP csapat és Randy De Puniet versenyző vendégszeretetét is élvezhetik. A nyertesek bemehetnek a boxba és a hospitality-be is, valamint korlátlan ideig tartózkodhatnak a MotoGP depóban az általunk biztosított belépővel. 

A MotoGP 2009 könyv ára előrendelésben 6.990 helyett, 5.590 Ft + postaköltség. Személyes átvételre természetesen idén is lesz lehetőség. Az előrendelési akció 2009. november 19-ig tart.

A korábbi trilógia megrendelését ezután is kedvezményes áron biztosítjuk azoknak, akik nem szeretnék kihagyni a sorozat első három megjelent példányát. MotoGP trilógia: 20.970 helyett, 16.000 Ft + postaköltség.

Info és rendelés: www.motogpkonyv.humotogpkonyv@chello.hu, 061 /  787-1805

Comments

comments

Trending