Csatlakozz hozzánk

Műhely

Itt az új Bridgestone Battlax SC

Csúcsgumi csúcsrobogókhoz: csendes, sportos, biztonságos…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Battlax SC a legújabb fejlesztés a nagyrobogókhoz való Bridgestone radiálabroncsok között, melynek új futómintázata egyesíti a japán gyártó Hypersport-abroncsainak jellemzőit a fokozott irányíthatóság érdekében.

Az új mintázat szélesebb, mintaárkai kiváló nedves és száraz teljesítményt nyújtanak. Az optimális méretű, pontos szögekkel tervezett mintaárkok nagyban csökkentik a mintázati zajszintet is.

A Battlax-szériához egyébként a Bridgestone prémium országúti motorabroncsai tartoznak. A termékcsalád csúcsabroncsai azok a MotoGP-osztályú versenyabroncsok, melyeket egyes FIM versenysorozatokban használnak (melyeknek a Bridgestone a hivatalos beszállítója). A “kőhidasok” a Battlax abroncsok széles választékát kínálják: túra- és versenygumikat, kis és nagy motorokhoz.

A sportos robogókra sportos élményt biztosító Battlax SC márciustól lesz kapható Európában alkatrészként a 300 köbcentis és az a fölötti maxirobogókhoz (köztük a Honda SH300i-hez, a Yamaha Tmax-hoz és a Suzuki Burgman 650-hez). Ugyanebben az évben kapható lesz Észak-Amerikában, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Óceániában is.


Szerkesztőségünk egyik kedvence, a Yamaha Tmax, Battlax SC-ken – jó párosítás lehet… Elfogadnánk tartóstesztre…


Battlax SC dióhéjban: sportos, biztonságos száraz és nedves teljesítmény, csendesebb “működés”

Méretek

Első                                      Hátsó
120/70R14 M/C (55H)      160/60R14 M/C (65H)
120/70R15 M/C (56H)      160/60R15 M/C (67H)
 
                                              130/70R16 M/C (61S)
Forrás: Bridgestone
Még több motorgumi: gumiprofesszor.tesztmotor.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending