Csatlakozz hozzánk

Hírek

Itt az idő: EICMA “szuperkiállítás” Milánóban

Ducati, Honda és Yamaha filmekkel frissítve!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

November 8-án nyitja kapuit a legnagyobb európai motorkerékpár- és felszerelés kiállítás, az EICMA. Eddig 2003-óta minden évben a helyszínről tudósítottunk bennetek, de idén rendhagyó módon itthonról tesszük közzé a megszerzett információkat.

Azt tervezzük, hogy a gyors híreket első körben – kihasználva a közösségi média előnyeit – a Facebookon osztjuk meg veletek, mert ott sokkal gyorsabban tudjuk feltenni az információkat. Előreláthatólag szerdán egy terjedelmesebb cikkben itt az oldalon is összefoglaljuk a 2012-es újdonságokat.

Ezért kérünk benneteket, hogy gyakran figyeljétek a http://www.facebook.com/tesztmotor.hu oldalt, ahol a leggyorsabban értesülhettek a friss hírekről, jövő évi újdonságokról. A Ducati 1199 jelent meg először a világhálón, amelyről még több testközeli videót is láthattok a közösségi oldalunkon, de itt is megmutatjuk a gyári filmet, a Honda egyik újdonságával és a Yamaha TMax 530-cal egyetemben.

Természetesen, ha eddig nem tettétek volna, akkor most itt van még egy ok, hogy miért “lájkoljatok” bennünket a Facebookon. Törekszünk arra, hogy mindig friss híreink legyenek, de ez nem mindig kivitelezhető: ha nagyon gyorsan, egy időben sok hír jelenik meg a világban, akkor ide az oldalra nem tudunk mindent feltenni – de ilyenkor nagyon jól jön a Facebook, ahová több gyors hírt szoktunk kitenni.

Már most nézz körül Facebook-oldalunkon, ahol több, még be sem mutatott újdonság videóját megosztottuk! Ne tartsátok magatokban a megjegyzéseiteket, kommenteljetek nyugodtan, a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending