Csatlakozz hozzánk

Hírek

Itt az első Rossi replika Ducati

A Monsterrel indítanak a bolognaiak: íme a Rossi és Hayden GP Replica

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ahogy azt a Stoner-replika Fireblade bemutatásakor megjósoltuk, nem kellett sokat várni az első, gyárilag #46-os rajtszámú Ducati utcai motorra sem. A bolognaiak választása mindenekelőtt a legendás Monsterre esett és a Doktor úr mellett a Kentucky Kölyök nevével fémjelzett változatot is készítettek.

A Rossi és Hayden-féle “GP Replica” szörnyeket ma este mutatják be Bolognában, a Ducati gyári MotoGP csapatának szezonnyitó eseményén, amin a két világsztár-versenyző is részt vesz. Sokezer szurkolót várnak a szabadtéri eseményre, ahol lehull a lepel a 2009-ben induló Monster Art sorozat két legújabb alkotásáról.

A művészi Monsterek a széria szörnyektől több szempontból is különböznek: a tank, az üléstakaró, az első sárvédő és az aprócska fejidom egyedi mintázata jelenti a többletet. A replikákon természetesen helyet kaptak a versenyzők egyedi logói és rajtszámai. A Ducatinak ahhoz is volt bátorsága, hogy a #46-os bringára fújjon egy kicsit a rikító, “Rossi-sárgából” is (a rajtszámon kívül, persze), nyomokban (az ülés körül és a fejidomon) fellelhető a vöröshöz nem annyira passzoló kolor. De a Valéért rajongó célközönséget nyilván ez nem zavarja, sőt – csak még egyedibb a vas, és ez is a cél. A GP replika Monsterek a modellcsalád bármely tagjának a formájában megvásárolhatók majd (696, 796, 1100, 1100S és a 2011-es 1100 EVO), hogy milyen felárral, azt egyelőre nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy nem csak a Monsterből készül Rossi-replika: bizonyára nemsokára sorra kerülnek a sportmotorok is (Hayden-féle 848-as már volt), de elsőként a népszerű nakedek részesültek a megtiszteltetésben.


Még Vale “élesben” debütálása előtt bemutatják a GP replikát


Te melyiket választanád?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending