Csatlakozz hozzánk

Akciók

Itt a szezon – újra itt a MotoRage

A megújult, de továbbra is ingyenes magazint keresd a motorosboltokban, kutakon, rendezvényeken…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A téli pihenő után a motoros szezon kezdetétől újra kapható a MotoRage Magazin – továbbra is teljesen ingyenesen. A márciusi számot már lehet, hogy be is szerezted – mondjuk a motorkiállításon -, de jövő hét közepén már jön az áprilisi magazin. Utóbbiban újra találkozhatsz nyomtatott formában is tesztmotoros cikkekkel, méghozzá a Ti írásaitokkal, hiszen az olvasói vélemények közül kettő teszt is szerepel benne: a Suzuki mélyen tisztelt DoktoRa, az egyhengeres(!) DR750 Big, valamint a Yamaha népszerű középkategóriás meztelen motorja, az FZ6-os.

Ezen kívül persze még sok érdekességet találsz az áprilisi MotoRage-ben, többek között részletes beszámolót a szezonnyitó Motorfesztiválról, Kawasaki- és Helltuning Team bemutatót, Dodor-nagyinterjút, de nem maradhatott el a szezonkezdetkor nagyon hasznos vezetési tanácsadó és természetesen a motorsport világa sem. Az újságot a már megszokott terjesztési pontokon (amelyek sora bővült, a részletes listáért kattints IDE), illetve a különböző motoros rendezvényeken veheted magadhoz. A magazin digitális kiadását most azonnal megnézheted, elolvashatod, átlapozhatod a MotoRage weboldalának Arhívumában.


Megújult arculattal és minőséggel vág neki az új szezonnak a MotoRage – balra a márciusi, jobbra az áprilisi lapszám borítója


Küldj cikket a motorodról Ti írtátok rovatunkba (info@tesztmotor.hu), és lehet, hogy a következő újságban a Te írásod jelenik meg!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending