Csatlakozz hozzánk

Hírek

Itt a lehetőség: Tiéd a pálya!

Próbáld ki Te is, mit élnek át a dragbike versenyzők!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Igaz még jóval odébb van a kunmadarasi gyorsulási szezon kezdete, de nemrég érkezett a hír, hogy minden korábbinál egyszerűbben próbálhatja majd ki az utca motorosa az Európa bajnoki dragbike pályát, és ezzel együtt a professzionális gyorsulás élményét!

A szervezők ugyanis április 30-án, a Honda Motoros Majális első napján nyílt napot tartanak. Ez azt jelenti, hogy ennek keretében bárki kipróbálhatja a pályát, amely megfelelően előkészítve és időméréssel áll majd a rendelkezésetekre! Hacsak nem versenyeztél még itt, ilyen lehetőséged még biztosan nem volt, hogy megtapasztald, milyen érzés szemben állni a “karácsonyfával”! A részletekről már annyit most tudni lehet, hogy a versenypályát (természetesen csak érvényes belépőjeggyel) 12 órától lehet igénybe venni, illetve baráti társaságok részére lehetőség lesz akár komplett verseny lebonyolítására is! Tehát szedd össze mondjuk hét motoros haverodat, hogy végre bebizonyosodjon, hogy melyikőtök gyorsul a legjobban!

További hír Kunmadaras háza tájáról, hogy idén először oldtimerek is lesznek a Hungarian Drag Arénában: “a kunmadarasi drag versenyek 15. évfordulója alkalmából oldtimerekkel szeretnénk kedveskedni a motorsport rajongóknak. Május 1-jén és augusztus 20-án igazi oldtimer autók és motorok fognak pöfögni a drag versenypályán” – írják a szervezők. Többek között így készül Kunmadár a másfél évtizedes jubileumra, és Hadnagy József főszervező (interjú) ígéretet tett arra, hogy még sok hasonló meglepetésben lesz része annak, aki 2012-ben kilátogat a kunmadarasi rendezvénysorozatra. A részletekért figyeld folyamatosan a kunmadarasmotorsport.hu-t.


Sosem volt még ilyen könnyű a közönség soraiból a “karácsonyfa” elé kerülni…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending