Csatlakozz hozzánk

Hírek

Itt a legújabb Duke: felfrissül a 690-es

A megújult KTM 690 Duke jövő héten mutatkozik be Milánóban (kedvcsináló videó)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Herceg új ruhája: ráncfelvarráson esett át a KTM hírhedt egyhengerese: hogy előnyére vagy hátrányára, azt most még nehéz volna eldönteni – pár nap múlva kiderül!

Ahogy a mellékelt ábra (videó) is mutatja, a KTM felfrissíti vadóc utcai uralkodóját, a 690 Duke-ot. A legerősebb utcai egyhengeresként elhíresült légkalapács utódját a november 10-én startoló milánói “szuperkiállításon”, az EICMA-n fogja bemutatni a narancs gépgyár. Valószínűleg leginkább csak a Herceg ruháján szabtak valamennyit, ennek fényében nem számíthatunk túl nagy tűzijátékra nyugati szomszédaink részéről. Tulajdonképpen nincs is rá nagy szükség, mert a 690-es agilitása mindmáig meggyőző.

Igazság szerint nem lep meg bennünket a hír, mivel a nyáron, egy amerikai díler-találkozóról már kiszivárogtak a KTM tervei a következő évekre vonatkozólag. Egy leleményes meghívott a mobiltelefonjával készítetett egy kósza képet a kivetítőről, amiről – sok egyéb mellett – az olvasható le, hogy a 690-es esetében “Design Face Lift”-tel, vagyis ráncfelvarással készülnek 2012-re a narancsos labancok. A mostani generációs “közepes” Herceg már nem az a korábbi KTM-es, baltával faragott királyfi kinézetű, de az “univerzális fejidom” hatását keltő jövő évi dizájn alapján szerintünk úgy tűnik, Mattighofenben visszatérnek a kályhához… Persze egy ilyen szedett-vedett “teaser-videó” nem ad teljes képet a bringáról – a lényeg, hogy Milánóban, a KTM narancssárga szőnyegén jól nézzen ki – no és hogy mit sem veszítsen agilis jellegéből!

KTM 690 Duke 2012

Az új fejidom jóval egyszerűbb az előzőnél, de élőben lehet hogy jól mutat…


“Mert a 690-es agilitása mindmáig meggyőző” – maradjon is így!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending