Csatlakozz hozzánk

Akciók

Itt a legfrisebb Wilbers újdonság!

Ezúttal a Honda CBR1000RR-re aggathatunk profibb futóművet, akár az ABS-es verzióra is

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ezúttal a Honda CBR1000RR-re aggathatunk profibb futóművet, akár az ABS-es verzióra is

Az elmúlt héten készült el egy új fejlesztésű hátsó teleszkóp a Honda CBR 1000RR 2008/2009-es modelljéhez, ami szintén passzol az ABS verzióhoz is. A hátsó rugóstag egy teljesen új 643-as típúsú teleszkópnak a fejlesztése, aminél a gáztartály 65°-ban el van csavarva.

Nagyon fontos hír, hogy a teleszkóp ára nem emelkedett, sőt csökkent a tavalyi árhoz képest (265.000 Ft)! Mint minden Wilbers hátsó teleszkóp ez is személyre szabottan, a vezető súlyára és vezetési szokásainak megfelelően készül, így garantálva mindenkinek a tökéletes működést. Az opcióban rendelhető hydraulikus rugóelőfeszítés a jobb oldali hátsó lábtartóhoz van rögzítve.

A teleszkóp 5 év garanciával érkezik és teljesíti a német TÜV és ABE vizsga követelményeit. Az első teleszkóp sem maradhat érintetlen, ha versenypálya használatról van szó, ezért a Wilbers egy lineális rugót, átalakított belsőt a hozzá való speciális olajjal ad a villához, amit az X-Bike-nál be is szerelnek. A komplett első teleszkóp átalakítás ára a szükséges alkatrészekkel 90.000 Ft.

További információkért hívd az X-Bike-ot a 1/ 405-6653-as számon.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending