Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Itt a Honda új Víziója

Megérkezett Magyarországra az NSC110 Vision, hétvégén nyílt napokat tart a Honda

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Honda

A Honda szeptember 2-án és 3-án országos nyíltnapok keretében mutatja be vadonatúj NSC110 Vision robogóját.

A Honda NSC110 Vision modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.

A Honda neve eléggé jól cseng a robogók piacán, folyamatosan fejleszti termékeit és technológiáit, rendszerint élen járva az innovációban. Igyekszik megosztani vásárlóikkal – és a következő generációkkal – a viszonylag megfizethető, ugyanakkor környezetbarát és megbízható motorok örömét. A gyártó szerint a vadonatúj Vision tervezői már a kezdetektől a robogó kényelmét és megfizethetőségét tartották szem előtt, az időtálló minőség mellőzése nélül, amelyek olyan fejlett műszaki megoldásokkal egészülnek ki, mint az üzemanyag-befecskendezés, vagy a Honda kombinált fékrendszere (CBS). A Honda szerint a Vision a biztonságos és megfizethető személyes mobilitás örömét kínálja a vásárlók új generációja számára.

A kereskedések pénteken 18, míg szombaton 17 óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modellt. Mindenkit szeretettel várnak a Márkakereskedésekben!


A márkakereskedők listáját a Honda weboldalán találod


MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending