Connect with us

Hírek

Itt az új Top Gun film előzetese, amibe belefért egy Kawasaki GPZ 900R és egy Ninja H2 is!

Azt eddig is tudtuk, hogy Maverick visszatér, hiszen a neten már szembejött pár kép a forgatásról, de most már Kawasaki motorok is feltűnnek a trailerben

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

1986 nem ma volt, de ennek ellenére a mai napig sokak egyik kedvenc filmje a Top Gun.
Motorosként is érintettnek érezheti magát az ember, hiszen a filmben van egy máig ikonikus jelenet, amiben Cruise egy Kawasaki GPZ 900R nyergében követ egy éppen felszálló vadászgépet.
Na meg persze később a Charlie nevű hölgyeményt (Kelly McGillis) is elviszi egy körre. Meg motorozni is. 😀

Csak Kawasaki lesz az

Lényeg a lényeg, már tavaly Novemberben is kijött pár sunyiban lőtt forgatási kép, ahol Tom Cruise egy modern motor nyergében látható. Akkor is voltak már találgatások, hogy valójában egy Kawasaki H2-ről van szó, most viszont már minden kétséget kizáróan egy kompresszoros Kawa is tiszteletét teszi a filmben. Sőt mi több, feltűnik egy eredeti GPZ 900R is, még ha csak egy rövid jelenetre is, ahogyan éppen lekerül róla a ponyva. Vágókép, és máris a H2 nyergében húzza a gázt Maverick, ismét csak egy vadászgépet üldözve.

Az új film 34 évvel játszódik az eredeti után, fő témája a hagyományos vadászpilóták kihalása, akik között még ’Maverick’ is igazán veteránnak számít, és már régen magasabb rangba kellett volna lépnie. Ha a repülőkért nem is vagy annyira oda, a Kawasaki H2 első élőfilmes debütálása miatt megérhet egy próbát a film, ami várhatóan 2020-ban érkezik.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending