Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Itt az új Top Gun film előzetese, amibe belefért egy Kawasaki GPZ 900R és egy Ninja H2 is!

Azt eddig is tudtuk, hogy Maverick visszatér, hiszen a neten már szembejött pár kép a forgatásról, de most már Kawasaki motorok is feltűnnek a trailerben

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

1986 nem ma volt, de ennek ellenére a mai napig sokak egyik kedvenc filmje a Top Gun.
Motorosként is érintettnek érezheti magát az ember, hiszen a filmben van egy máig ikonikus jelenet, amiben Cruise egy Kawasaki GPZ 900R nyergében követ egy éppen felszálló vadászgépet.
Na meg persze később a Charlie nevű hölgyeményt (Kelly McGillis) is elviszi egy körre. Meg motorozni is. 😀

Csak Kawasaki lesz az

Lényeg a lényeg, már tavaly Novemberben is kijött pár sunyiban lőtt forgatási kép, ahol Tom Cruise egy modern motor nyergében látható. Akkor is voltak már találgatások, hogy valójában egy Kawasaki H2-ről van szó, most viszont már minden kétséget kizáróan egy kompresszoros Kawa is tiszteletét teszi a filmben. Sőt mi több, feltűnik egy eredeti GPZ 900R is, még ha csak egy rövid jelenetre is, ahogyan éppen lekerül róla a ponyva. Vágókép, és máris a H2 nyergében húzza a gázt Maverick, ismét csak egy vadászgépet üldözve.

Az új film 34 évvel játszódik az eredeti után, fő témája a hagyományos vadászpilóták kihalása, akik között még ’Maverick’ is igazán veteránnak számít, és már régen magasabb rangba kellett volna lépnie. Ha a repülőkért nem is vagy annyira oda, a Kawasaki H2 első élőfilmes debütálása miatt megérhet egy próbát a film, ami várhatóan 2020-ban érkezik.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending