Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

Itt az új ICON 2018-as kollekció

Zseniálisra sikerült az ICON új 2018-as kollekciója! Itt az új Airflite túrasisak és visszatért az Overlord kollekció is! (X)

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Mint ahogy az minden szezonban lenni szokott, idén is jönnek szép új ICON motoros felszerelések, amelyek a tavalyi kifutó kollekciót váltják. Néhány évvel ezelőtt megszokhattuk már az Overlord típus nevet az Icontól, amelynek az új változatai most az Alliance bukósisakokban és textil kabátokban öltenek új alakot. A színeket jó feltűnőre tervezték, hogy minél észrevehetőbbek legyünk az utakon, de ha valaki nem szeretne csiri-biri motoros felszerelésben parádézni, annak természetesen lehetősége van visszafogott sötét színeket is választani.

OVERLORD MOTOROS KABÁTOK

ALLIANCE BUKÓSISAKOK OVERLORD SZÍNEKBEN

A már régóta ismert közönségkedvenc új színeket kapott. Ezúttal nem a GT napszemüveges, hanem az ICON bukósisakok belépője a sima ALLIANCE kapot remek színeket az örök kedvenc matt fekete alapszín mellé. Az ALLIANCE már több tesztben is szerepelt az oldalon és mindig jó helyen végzett, ez volt az a bukósisak, amelyik megszerettette velünk is az ICON bukósisakokat. Ha jót akarsz magadnak, akkor próbálj fel egy ilyet és megtudod, milyen egy olcsó, de jó bukósisak!

OVERLORD MOTOROS KESZTYŰK

 

 

VARIAL NADRÁG ÉS KABÁT

Az alap kollekció mellé az ICON mindig kihoz egy különlegesebb kollekciót az igényes motorosoknak, ezt hívják ICON 1000 kollekciónak. Ennek az ezres kollekciónak a darabjai a Varial kabát és a hozzá tartozó motoros nadrág, amely inkább a stílusos megjelenésre van fejlesztve, de természetesen tartalmaz minden olyan protektort, amelyek a motorozáshoz szükségesek. A nadrágban a térdnél, a kabátban vállnál, könyöknél és gerincnél is találunk D3O ütésre keményedő protektorokat, amelyek a legkényelmesebbek és legbiztonságosabbak ebben a kategóriában.

 

MESH AF HÁLÓS KABÁT A FORRÓ NAPOKRA (IS)

 

Régóta kérjük az ICON-tól, hogy ne csak a kemény gyúros amerikai srácokra gondoljanak, hanem a rendes európai méretű motoros emberekre is tegyék lehetővé a szűkítéseket a protektoroknál, hogy ne tudjanak elfordulni. Végre meghalgatták az újságírók és a vásárlók kéréseit és itt a teljesen új MESH AF motoroskabát három színben. Egy jól látható sárgával kiegészített Turismo Veloce szürke, egy a képeken most nem látható, de létező fekete-fehér és egy fekete. Nagyon kényelmes és jól szellőző kabát a jól megszokott helyeken lévő D3O protektorokkal.

MERC a városi motorosoknak és a robogósoknak

Most letisztultabb dizájnal érkezik a MERC motoros kabát , amely eddig Palatinus Attila és a stuntosok mellett a robogósok kedvence is volt. Ez a laza kabát főleg a városi motorozáshoz készült. Kapucnis, mert az ingázók télen-nyáron közlekednek a motorjaikkal és ha esik az eső, akkor egyből fel lehet venni a kapucnit is miután megállt a vezető a kiszemelt úticélnál. Inkább három évszakos kabátnak gondoljuk, mert bélés az nincs benne, viszont a kabát anyaga továbbra is maradt az a neoprén szerű anyag, amelyen nem fúj át a szél. A szellőztetéséről melegebb időben a hóna alatt lévő hosszú cipzár kinyitásával gondoskodhatunk.

ÚJ AIRFRAME PRO SZÍNEK

A BenZso által használt AIRFRAME PRO bukósisakok most technikailag nem újultak meg, csak ez a két szép új szín lesz belőle. Továbbra is megfelel az ECE és a DOT (amely szigorúbb az európainál) szabványnak is. Ezért kicsit nehezebbek, (1400-1500gramm) a csak ECE szabványnak megfelelő bukósisakoknál, de nagyon kényelmes, brutálisan jól szellőző, páramentes csúcsbukó ez a típus, amelyet már teszteltünk is Brozak fényezéssel.

AIRFLITE Bukósisakok és plexik

A kezdő videón látható az idei év legnagyobb újdonsága az új AIRFLITE bukósisak. Amelyhez külső plexi sokféle színben rendelhető, hogy ha fotóznak kívülről és nem tetszik a raceface-ed, akkor ezzel el tudod takarni. Értelme nem sok van, hiszen az AIRFLITE bukósisakban van beépített napszemüveg, amely véd a káros UV sugarak elől is, de ha valaki esetleg nem szereti a belső napszemüveget, akkor ezekkel a külső plexikkel ki tudja váltani és a sisak vagy a stílusa színéhez tudja igazítani az AIRFLITE bukósisakot.

A bukósisakról még csak annyit tudunk, hogy az AIRMADA és az AIRFRAME PRO közé lőtték be és, hogy túrázóknak ajánlják. Bővebben nemsokára megírjuk azt is, hogy pontosan mit tud.

FIELD ARMOR PROTEKTORNADRÁG

Egy esetleges esésnél sok fájdalomtól kímélhet meg ez a kevlár protektorokkal felszerelt aláöltöző nadrág, amely a farok és csipőcsontot, a comb és a fenék lágy részeit és a térdet védik a külső behatásoktól, ütésektől.

MOTOROS KABÁTOK HÖLGYEKNEK IS

Az ICON eddig is mindig gondolt a hölgyekre is a karcsúsított motoroskabátjaival, amelyeket most ez az ANTHEM az OVERLORD és a MESH AF hálós kabát váltja, illetve egészíti ki. Hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint feljebb a férfi változatok, csak csinos szabást kaptak, hiszen a hölgyeknek a motoron is szépnek kell lenniük.

Ezek az újdonságok, de természetesen nem szűnt meg minden, így rengeteg vagány motoros cucc vár még arra, hogy felfedezd. A rideicon.com gyári oldalon mindent megtalálsz!

Ne feledd az ICON a stílus és a minőség kifejezőeszköze.

ICON lelőhely a MotoPartsShop.hu üzletében!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending