Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ismét világújdonság Kunmadarason

Megszokhattuk már Kunmadár szervezőitől a meglepetéseket – íme a következő

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Hadnagy József / Kunmadaras Motorsport

A következő kunmadarasi fordulón, vagyis a június 25-i dragbike- és autós gyorsulási országos bajnoki napján őrületes újdonsággal készülnek a rendezők, amire talán még nem volt példa a világon…

Csoda volt ez a kunmadarasi szezonnyitó… Akármikor gondolok rá, beleborzongok. Végre megérintett minket annak a valós szele, amit beszélnek a pályáról, miszerint némi csiszolás után a világ leggyorsabb pályája lehetne. Ne feledd, hivatalosan új rekord született ProStock Bike kategóriában és négy ember futotta meg élete legjobbját az EB-nyitányon!

Persze a nagy, EB-szintű (TopFuel, ProMod, stb…) dragsterautókhoz még bőven van mit csinálni a pályán, de ha a nagy emberek (FIA döntéshozók) is úgy gondolják, szeptemberben nekikezdhetünk az átalakításnak! Az országos bajnokság autói részére a pálya már most is az egyik legjobb az egész térségben. No de addig… már jönnek az új ötletek!

A Stunt Szakág Országos Bajnokságot szeretne június 25-én, s mivel azon a napon rengeteg program lesz és már nem fér bele a nappalba, így megnyitjuk az éjszakát! Nagy fények, füstgép, csajok, jó zene és a világon először éjszakai stunt verseny… Nappal autós és motoros gyorsulási OB, este 7-kor már kvalifikáció és sötétben döntők. Az éjszakai show egyeduralmát meghagyjuk augusztus 20-ra, ez most egy éjszakai verseny lesz, méltó show körülmények között – ismétlem, világelsőként!


Éjszakai show már volt, de ez most hivatalos verseny lesz – mindig tudnak újat mutatni…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending