Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ismét Tiéd a pálya! Július 11-én márkakupák a Hungaroringen!

Ismét Mogyoródon csapnak össze a japán sportgépek a MOL Dynamic kupasorozatban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ismét felpörög a sok-sok japán sornégyes – a Suzuki kupa néhány V2-esével együtt – a Hungaroringen, ugyanis július 11-ére szervezi a Road and Ride csapata a márkakupa sorozat következő, harmadik fordulóját.

A szervezők tulajdonképpen ezzel a nappal pótolják be a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt első fordulót. Mert a versenyzők étvágya csillapíthatatlan és – nagyon helyesen – nem nyugodnak bele az elmaradt motorozásba. Jövő vasárnapra viszont izzíthatják a vasat a japán sportgépek szerelmesei, mivel egész nap az amatőr versenyzőke a ‘Ring.

Már reggel 7-kor kezdődik a regisztráció, ami egészen 10-ig tart, Suzuki, Yamaha, Kawasaki és Honda sorrendben. Ezt követik a szabadedzések, majd 11 órától az időmérők. A nap fénypontjaira, vagyis a tíz körös versenyekre 14 órától kerül sor, ugyanebben a felállásban: a Suzuki kupával kezdődik a tűzijáték a GSX-R-ek és SV-k jóvoltából, majd jönnek az R1-es és R6-os Yamahák, ezután a “tízes és hatos” ZX-ek (pár öreg harcos ZX-7R-rel kiegészülve), a sort pedig a 600-as és ezres CBR-ek vetélkedése zárja majd.

A MOL Dynamic márkakupa sorozat az az esemény, amit mi sem szívesen hagyunk ki, és nem is fogunk – a Hungaroringen az előző, fesztivál jellegű forduló is nagyon jól sikerült. Ez alkalommal pedig főszerkesztőnk, DennyM a pályán is képvisel majd bennünket, hiszen saját 600RR-jével áll rajthoz a CBR Kupában és nagy valószínűséggel megkaparintja az R6R kulcsát is, amellyel a Pancsiringen versenyzett az előző fordulóban. DennyM – lelkiismeretes tesztmotoroshoz méltó módon – ezt az alkalmat is a munkának szenteli, hiszen készít majd Nektek egy összehasonlítót a Honda és a Yamaha kapcsán – és nem biztos hogy az nyer, amelyikkel előrébb végez majd.


Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Honda – már csak a BMW hiányzik a sornégyesek meccseléséből

További információ:

Jelentkezés: rendezveny@roadandride.hu
Road and Ridewww.roadandride.eu
A sorozatról: Tiéd a pálya! Amatőr Márkakupa Sorozat 2010.
1. futam: MOL Dynamic Fesztivál, Hungaroring, június 5-6.
2. futam: Márkakupák – 2. forduló (Pannoniaring)

Comments

comments

Trending