Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ismét akciós Mugen a hölgyeknek

Újabb Mugen Race női textildzseki akció a SuperZone-ban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Újra kedvez a SuperZone motorosbolt a gyengébbik nem képviselőinek, ismét női Mugen Race dzsekit kínálnak akciósan. A divatos, mérsékelten sportos megjelenésű Nj-MNR-1144 kódjelű női textilkabát most 49.900 helyett csak 29.900 forintba kerül. Ezért az összegért bőven tudja azt, ami egy cordurától elvárható a kategóriában: könnyen kizipzárazható thermobéléssel, illetve vízzáró zsebekkel szolgálja hölgy tulajdonosának kényelmét.

Egyébként az egész dzsekit vízálló anyaggal vonták be, és a hideg menetszélnek is ellenáll, tehát a praktikumra nem lehet panasz. Emellett szerintünk ízlésesen is néz ki a karcsúsított kabátocska, a képeken látható fekete-fehérben fiatalosabb, míg a SuperZone weboldalán fellelhető bézs színben inkább elegáns. Mondani sem kell, hogy törékeny utasunkról (vagy netán a női rider biztonságáról) CE-protektorok gondoskodnak a vállnál, a könyöknél, az alkarnál, és egy kisebb gerincvédőt is kapott, ami alá azért elfér egy “rendes” darab. Állítólag hosszú, langyos ősz elé nézünk (bízzunk benne), szóval még nem késő megejteni egy-két túrát, amihez tökéletes ez a Mugen – lepd meg vele Kedvesed, irány a SuperZone 😉


XS-estől XL-es méretig kapható, most szűk harmincezer pénzért

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending