Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ismerd meg az új Hondákat!

A hétvégén országos nyílt napokat tartanak, 8 új modellel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Saját szemeddel/kezeddel is megvizsgálnád a legnagyobb japán gyártó újdonsült flottáját? A Honda országos nyílt napok keretében mutatja be a 2012-es modellévű újdonságait, március 9-én és 10-én.

Megérkeztek ugyanis az idei modellek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a márkakereskedésekben várják a szárnyas márka iránt érdeklődő motorosokat. Idén a Honda hat teljesen új modellel, és két ráncfelvarrott motorral mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Az új modellek közül három azonos vázra épült, az NC700D Integra a robogó, az NC700S naked, az NC700X pedig az enduro kategóriában teremt új – gazdaságos – dimenziókat a motorozás szerelmeseinek.

Három további új modell a VFR1200X Crosstourer túraenduró, az NF110 Wave lábváltós kismotor (a legendás Super Cub utódja!), és az NSC50 Vision robogó, valamint a két frissített modell, a CBR1000RR Fireblade sportmotor és a GL1800 Goldwing “túracsászár”.

A kereskedések pénteken este hat, míg szombaton délután öt óráig várják az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új aranyszárnyas modelleket. Szeretettel várnak minden látogatót a Honda dílereknél.


NC700X


NC700D Integra

Forrás: Honda

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending