Csatlakozz hozzánk

Akciók

IRC Animal gumimelegítő

Állati jó gumimelegítő köpenyek a DangerBikes-tól

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Extravagáns új termék jelent meg a DanGer Bikes kínálatában, amely ráadásul még hasznos is. Ha már a csínos esernyőtartó lány sem dobja fel az imidzsed a rajtrácson, tedd próbára az állatmintás gumimelegítőt!

Az olasz IRC gumimelegítők minőségi cuccok, amatőröknek és profiknak egyaránt megfelelő. Azt hiszem, senkinek sem kell elmondani, hogy kiknek és mire  is jó ez (akinek igen, annak ajánljuk egy régebbi cikkünk az IRC alap gumimelegítőjéről). A lényeg, hogy 15-20 perc alatt üzemmelegre fűti sportmotorod papucsait – és a termosztátnak köszönhetően ott is tartja -, így már akár az első kört is playstation-szerű egyéletes játékmódban teljesítheted. Ami nem igazán ajánlott, mert testileg-szellemileg is be kellene melegíteni egy ilyen menet előtt. De a gumik bemelegtésével biztosan nem lesz gond, mivel még a 190/60-as hátsó lépőket is teljesen körbeéri a portéka, XL-es méretének köszönhetően.


Sajnos vadmacska verzió még nincs a termékből…

Ennek a terméknek az esetében legalább ennyire fontos a megjelenés is, amely igencsak egzotikusra és feltűnőre sikeredett. Az Animal elnevezésű új széria négyféle, zebra, tehén, leopárd és tigris mintával is kapható, ráadásul valóban “szőrösek” is! Tehát nemcsak mintájukban térnek el a saim, gyöngyvászon modellektől. Ez az extravagáns kinézet – vagyis várhatóan a kíváncsi szempárok és mosolygós arcok – mindössze 5000Ft többletköltséget jelent számodra az alapmodellhez képest, amennyiben elnyerte tetszésed a dizájn. Az, hogy mennyire ízléses, nem egyszerű kérdés. Ha van benned némi exhibicionizmus, vagy megvan a Csodálatos Állatvilág minden része, biztosan megéri neked azt a plusz öt ezredest. Az olyan fazonoknak, mint például a magyar Betyár-fighter Szőllősi Pepe, egyenesen kötelezővé tenném. Már ha pályaversenyző lenne, de amúgy is jól mutatna a gépén a kunmadarasi boxban, mondjuk a tigrismintás. Mindenesetre a képek önmagukért beszélnek…


…csak leopárd, zebra…

Ár: 79.900Ft

DanGer Bikes
Cím: 1133, Budapest, Tisza u. 18. (Tisza u. – Hegedűs Gy. u . sarok)
e-mail: info@danger.hu
web: www.danger.hu
Tel.: 06-205-DAN-GER (06-205-326-437)


…tehén és tigrismintás

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending