Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ipone akció a Motorparts-ban

Ipone lánc- és lánctisztító spray, ill. zsíroldó vásárlása esetén sisaktisztítót kapsz ajándékba

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Motorparts

Vegyünk egy átlagos motort és motorost. Előbbinél a lánc ápolása, utóbbi sisakján pedig a plexi tisztán tartása a leggyakoribb karbantartási teendő. Az Ipone mindkét problémára egyszerű és hatásos megoldást nyújt – ráadásul a nyár végéig akciósan szerezheted be az ehhez szükséges kellékeket a Motorparts-ban.

Az Ipone Spray Chain színtelen, magas teljesítményű láncspray. A láncok karbantartásához csúcsminőségű teflon (PTFE) bázisú láncspray-ket kínál a francia gyártó, ezek még a legextrémebb körülmények között is (por, sár, magas forgási sebesség) távol tartják a szennyeződést. Kettős hatásuk miatt (kenés és védelem) minden lánctípushoz (normál, „O”–„X” ringes) használhatóak).

Az Ipone Chain Clean speciális lánctisztító spray, mely megóvja az “O” és “X” gyűrűket. Segédkeféjével a makacs szennyeződéseket is könnyen eltávolítja. A Decrassor Spray minden felületre használható zsíroldó spray, míg a HelNet a sisakhéjon és a plexin védő- és vízlepergetőréteget képez, így könnyítve meg az esőben a kilátást a plexin.


Balról-jobbra: láncspray (750ml), lánctisztító spray (750ml), zsíroldó (750ml) és sisaktisztító (250ml)


Ha egyszerre vásárolsz lánc- és lánctisztító spray-t, illetve általános zsíroldót, akkor ajándékba jár a sisaktisztító! Ez így összesen, akciósan 9.900 forintba kerül

A teljes 2011-es Ipone motorápólószer-kínálatot IDE kattintva ismerheted meg.

Motorparts Motorosbolt

Cím:
IX.ker., Soroksári út 16.
INFOLINE: info@motorparts.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Telefon: 30/402 74 81 – 30/402 74 81
Web: www.motorparts.hu

Comments

comments

Trending