Connect with us
Suzuki

Hírek

Interjú Szvoboda Bencével

Lenyűgöző felvételekkel tarkított videóinterjú az ifjú tehetséggel

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Jövőre kiemelten foglalkozunk majd a hazai motokrossz témakörével, amihez most egy kis “előleget” nyújtunk át Nektek, amolyan kedvcsinálóként. Interjút készítettünk Szvoboda Bencével, aki – fiatal kora ellenére – a magyarországi krosszélet egyik legkiemelkedőbb egyénisége, a jövő nagy reménysége.

Jövőre a bütykös gumis versenyek és versenyzők is rendszeres résztvevői lesznek oldalunknak, mivel megtaláltuk azt az embert, aki a legprofibb módon tudja tolmácsolni az eseményeket a poros-saras krosszpályák széléről. Nagy Norbiról van szó, aki a sportág szerelmese, tudora, doktora, vagy ha úgy tetszik, a hazai krosszsport vérkeringésének szerves része. Tőle jobb forrásból nem is értesülhetnétek a motokrossz-világ eseményeiről: akár a kocsma környékén a jókedv, Norbi is jelen van minden lényeges motoros offroad-megmozduláson, így garantáltan nem maradtok majd le semmiről, miközben stílusos tálalásban kaptok átfogó képet a szakág hazai erőviszonyairól, eredményeiről, hátteréről – ezennel át is adnánk neki a szót.

Interjú Szvoboda Bencével – elképesztő felvételekkel

A hazai motokrossz mezőny egyik legígéretesebb tehetsége Szvoboda Bence. 18 éves kora ellenére mindent megnyert itthon ebben a sportágban, amit lehetett, sőt, határainkon túl is letette már névjegyét. Jövőre a csehek egyik legprofibb csapatában, az LR Cosmetic KTM alakulatánál húzza majd a gázt a teljes cseh bajnoki sorozatban, valamint a németek rangos utánpótlás szériájában, az ADAC Youngster Kupában. A jó szereplésre minden esélye megvan. Sokan mondják, hogy ő lehet Németh Kornél méltó utódja. Pedigréjét végigböngészve erre minden esélye meg is van: nemzeti bajnok 65 és 80 köbcentiben, valamint MX2-ben és MX1-ben. Mi jöhet ezután? Leigázni a komplett cseh mezőnyt.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending