Csatlakozz hozzánk

Blog

Biztosítás kifejezetten motorosoknak – most Wellness akcióval!

Létezik olyan baleset-biztosítás, amely a motorosok érdekeit tartja szem előtt? Igen, úgy hívják, hogy Protektor – interjú

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Csak az látja igazán a motorosok problémáit, aki maga is motoros. És az látja a legjobban a motorosok biztosítással kapcsolatos problémáit, aki maga is biztosítással foglalkozik. Csapó Zoltán Zsolt motorosként “biztosítózik”, vagy biztosítósként motorozik.

Zoltán nem csak meglátta, hanem meg is tette: létrehozott egy, a motorosok számára kifejezetten előnyös, kedvező baleset-biztosítási csomagot. Hogy miért volt erre szükség, és miért hiánypótló ez a termék, az rövid beszélgetésünkből kiderül:

– Mióta foglalkozol biztosítással? És mióta motorozol?

– 2000-től kezdve biztosítással foglalkozom, azóta ez a szakmám. 2004-ben vásároltam az első Harley-mat, azóta motorozom. Jelenleg is egy sportmotor és egy chopper boldog tulajdonosa vagyok.

– Hogyan kötötted össze a kellemest a hasznossal, azaz a munkád a hobbiddal?

– Az elmúlt tíz évben a szakmám gyakorlása során, abszolút mértékben kiderült számomra, hogy a magyar emberek nem tudnak rendelkezni kedvenc hobbijuk, a motorozás közben megfelelő biztosítással, mert ilyen nem létezett mostanáig. Korábban és a mai napig a biztosítók 90%-a kizárja a teljes kockázatviselése alól a motorozást, mint tevékenységet. Sajnos az ügyfelek nem megfelelő körültekintése miatt ezt nem tudják, nem olvassák el a biztosításuk kizárásait, feltételeit és csak a bekövetkezett baleset után a bajban szembesülnek a pénztelenség szituációjával, azaz, hogy biztosításuk nem fog semmit fizetni számukra.

– Ezen próbáltál és próbálsz segíteni.

– Igen, 2013-ban elkezdtem dolgozni minden szakmai szálat, kapcsolatot felhasználva azon, hogy megszülethessen az ország első kimondottan motorozásra fókuszáló baleset-biztosítása. Az esetek többségében úgy néztek rám, mint egy leprásra, amikor előadtam terveimet és kérésemet több biztosító társaságnál egy motorosokat védő biztosítással kapcsolatban. Hosszú ideig úgy tűnt, hogy nem vállalja be egyik biztosító sem a motorosok védelmét a kiemelten magas kockázati szint miatt.

– Végül?

– Végül a beletett rengeteg energia és szándék meghozta gyümölcsét és sikerült mostanra életre hívni a Protektor Motoros és Általános Baleset Biztosítást. Az ország egyik dinamikusan fejlődő biztosítójának segítségével sikerült a tervem – és ez a termék jelenleg az egyetlen a palettán!

– Hol keressük a Protektort?

– Nálatok a tesztmotor.hu-n is megköthető, csak írjatok nekem egy levelet a biztositas@tesztmotor.hu címre és én fogok kimenni megkötni a biztosítást. A motoros biztositás aloldalunkon pedig informálódhattok róla vagy akár onnan is felhívhattok. Egyébként sehol máshol nem tudnak az ügyfelek hozzájutni, hiszen egyedül én foglalkozom még csak vele, illetve még egy helyen a MotoPartsShop.hu üzletében is Zsolti is tud már felvilágosítást adni, de azok a kérések is hozzám futnak be.

Mit érdemes tudnia róla a motorosoknak?

– A Protektor baleset-biztosítás minden motorosnak az egyetlen biztosítás, ami képes olyan szintű biztonságot nyújtani, ami a mai világunkban korrekt és kielégítő mértékű. Mindenki számára ajánlott rendelkezni ezzel, hiszen gondoskodnunk kell magunkról a családunkról és az életünk hozzánk méltó színvonalának megtarthatóságáról. Anyagi világunkban ez biztosítás nélkül nehezen kivitelezhető jelenleg. Az alacsony éves díj – ami két csomagban választható, 30.000 és 54.000Ft/éves díjjal  – mindenki számára kifizethető és elérhető, akinek ez fontos…

Új Protektor biztosításhoz ajándék Wellness, a nyár végéig! 

Az alábbi feltételekkel működik az ajándék wellness új Protektorokhoz motoros biztosítás megkötése esetén:

– Augusztus 31-ig kell csatlakoznunk a Protektrohoz
– A Protektor biztosított és közeli hozzátartozója veheti igénybe hivatalosan (a szállodában a Protektor ügyfelének csak azt kell mondania, hogy a partnere közeli hozzátartozó)
– Legalább 2 főre szóló, 2 éjszakás ELŐfoglalás esetén, kizárólag a félpanziós étkezést (reggeli-vacsora) kell kifizetnünk a három megjelölt szállodában (lásd alul), előzetes foglalás esetén
– A foglaláshoz az ajánlatszámot használjuk jelszóként, tehát a Protektor ajánlatszámát tudni kell
– A szállodákban szeptember 1-től 2017 április 30-ig tudjuk kihasználni az ajándék-lehetőséget
– Három- és négycsillagos szállodák közül választhatunk:

– KORONA HOTEL**** EGER
Elhelyezés: 4* classic típusú szobában. Svédasztalos reggeli, vacsora. Korlátlan wellness részleg használat (úszó, élmény medence, jacuzzi, szauna világ: finn, infra és bio szauna, tepidárium, hammam, kneipp taposó, dézsa és trópusi zuhany, relaxáló és pihenő, napozó rész). 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeumban egy látogatás vezetéssel. Kedvezményes belépőjegy a szálloda épületében található Beatles múzeumba.
Félpanzió ára: 7480 Ft / fő / éj. Hétvégi felár: 5000 Ft / szoba éj.

– PANORÁMA HOTEL*** + BALATONGYÖRÖK
Elhelyezés: szállás két vagy többágyas, légkondicionált szobában. Félpanziós ellátás, mely a bőséges svédasztalos reggelit és széles választékú svédasztalos vacsorát foglal magában. A Wellness részleg a hét minden napján 7–21 óra között áll az Önök rendelkezésére. Élménymedence (kb. 33°C) váltakozó élményelemekkel. Úszómedence (kb. 26°C). Finn szauna, infra szauna, gőzkabin, pihenő szoba. Kardiógépekkel felszerelt fitneszterem várja a sportolni vágyókat. Fürdőköpeny bekészítés a felnőttek részére. Széf, zárt parkoló. Félpanzió ára: 6990 Ft / fő / éj.
Hétvégi felár: 3000 Ft / szoba / éj.

– THERMÁL HOTEL VICTORIA***  HAJDÚSZOBOSZLÓ
Elhelyezés: Szállás erkélyes STANDARD 2 ágyas szobában. Félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora). Wellness részleg korlátlan használata. Belső gyógyvizes medencék (32°C; 36°C). Finn szauna, infra kabin, fitness terem, fürdőköpeny-, törölköző használat. Ingyenes WIFI a szálloda halljában.
Félpanzió ára: 6190 Ft / fő / éj. Hétvégi felár: 1500 Ft / szoba / éj.

– a szállodáknál más-más összegekbe kerül a félpanziós étkezés ára – ennek kell csak utánanézni, mindössze ez lesz az újdonsült Protektor-biztosított költsége

A biztosítás alap-jellemzői

– Általános baleset-biztosításról van szó, ami minden jellemzően minket érhető balesetre szolgál fedezetül, kifejezetten a motorozást tartva elsődleges védelemként

– A föld összes országában él a fedezet 65 éves korunkig

– Magas szolgáltatási színvonalú és sokrétű baleseti védelmet nyújt a Protektor, alacsony áron. Két fajta biztosítási védelem közül választhatnak a motorosok, két védelmi csomagot hoztak létre (az ALAP és a PROFI Protektort)

– Egyedülálló módon rokkantságra már 1%-tól, kórházi napi térítést pedig már az első naptól fizeti a biztosított részére. Köztudomású, hogy a maradandó baleseti rokkantságok többsége szerencsére 40% alatti sérülést jelent. Viszont csak kevesen tudják, hogy a biztosítók többsége rokkantságra 40%-tól fizeti ki az ügyfelet. Tehát ez egy nagyon fontos plusz az ügyfelek részére a termék egyediségén belül

– A plexitörés okozta vakság során a rokkantsági kifizetés felett plusz szolgáltatási összeget biztosít a Protektor a balesetet szenvedett számára. Ez is egy nemzetközi szinten is egyedi szolgáltatása a biztosításnak

– Mint a baleseti helyreállító plasztikai műtét is. Mindannyian tudjuk, hogy az égés, horzsolásos baleseteknél magas fokú károsodásokat szenved bőrünk (jellemzően a kicsúszásoknál szenvedi el a motoros). Ezek életünk végéig megmaradhatnak. Ezt elkerülendő és orvosolandó, sikerült ezt az opciót is beletenni, a motorosok védelmét még inkább ki tudták terjeszteni

További információ:
Csapó Zoltán Zsolt
biztositas@tesztmotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending