Connect with us
Suzuki

Akciók

Ingyen jár a gerincvédő…

…új Dainese dzsekihez. Augusztusi akciók és újdonságok a Karasnából

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Augusztusban minden Dainese bőr- és cordura kabáthoz egy bele való Dainese gerincvédőt adnak ajándékba a Karasna Motorosboltban. Így jó eséllyel nem fogod elfelejteni felvenni a gerincprotektort és mindig megfelelő védelemben érezheted magad. Az akció augusztus 31-ig (és a készlet erejéig) tart, természetesen kizárólag a Karasnában történő vásárlás esetén.

További hír a Karasna háza tájáról, hogy az új, karbonszálas alöltözetek mellett olyan hiánypótló MotoOne újdonságok is érkeztek a Váci útra, mint a láthatósági esőruha, a női top aláöltözet, férfi boxer, a vérkeringést fokozó zoknik vagy a cipővédő. A termékekről kérdezd a karasnásokat a boltban, vagy próbálkozz a lenti elérhetőségeken.


Tudjátok, a láthatósági felszerelés a szívügyünk… Esőruha esetén fokozottan ajánlott a rikító sárga, hiszen olyankor még gyérebbek a látási viszonyok…

További indormáció:
Karasna Motorosbolt

telefon: 20 399 8693; 20 915 5524
e-mail: barbara@karasna.hu; joe@karasna.hu
cím: 1132 Budapest, Váci út 40.
web: karasna.hu

Akrapovic ajánló 10 százalék kedvezménnyel

Ha Akrapovic kipufogót szeretnél a motorodra, akkor keress bennünket! 10 százalékos kedvezménnyel juthatsz hozzá rajtunk keresztül az Akrapovic kipufogókhoz. Nem kell mást tenned, csak ezen az oldalon tájékozódj és a következő címen kérj ajánlatot és küldjük a választ az árral. akrapovic@tesztmotor.hu


Akrapovic kipufogók a Karasnában – mostantól a Honda Crosstourer-re is!

Az Akrapovic az új Honda Crosstourer-re is elkészült a kipufogójával! A Slip-On dob 5,9LE-t ad a teljesítmény csúcshoz, 3,7Nm-rel emeli a maximális nyomatékot és 2,4kg-ot farag a motor súlyából. Ám ami ezeknél sokkal fontosabb, hogy gyönyörű hangot és vagányabb külsőt ad a Honda túrázójához.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending