Csatlakozz hozzánk

Hírek

Infantilis vagyok!

Vége a halálfejes, predátoros divatnak, különleges fényezésben Spongyabob a nyerő.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Spongyabob Kockanadrág, a Nickelodeon gyerek TV csatorna egyik hőse szokatlanul népszerű. Hogy miért? Ha valaki felnőtt fejjel megnéz egy részt, akkor nem biztosan, hogy rá fog jönni az okára. Talán a gyerekek jobban tudják értékelni a bugyuta tengeri szivacs ostoba történeteit, talán nem, mindenesetre, amíg azt nézik, addig is csöndben vannak, és ez már önmagában jó. De mit keres ez a sárga lény egy méregdrága bukósisakon?

 

 


Exkluzív minőség, idióta fényezés.

 

10. születésnapját ünnepli Spongyabob, ebből az alkalomból kerülhetett képe egy egész bukósisak-szériára. De nézzük csak meg közelebbről ezt a sisakot! Nem olyannak tűnik, amelyiket szívesen levennénk a polcról, hogy a gyerek játsszon vele. Ez egy valódi Pavillon! A francia Les Ateliers Ruby luxus divatcég kizárólag csúcsminőségű, nyitott sisakokat gyárt. Termékeihez csak a legjobb minőségű, legdrágább anyagokat használja fel: karbont és üvegszálat a héjszerkezet kialakításához, nappa báránybőrt a kézzel varrott béléshez. A letisztult formájú, klasszikus fejvédők ára 1000 amerikai dollár körül mozog, de a Spongyabob dizájn a kicsi, 200 db-os limitált széria miatt 1200$-ba kerül. Mind Európában, mind a tengerentúlon forgalomba hozzák.


Akár a régi, kiskőrösi “nagyképernyős”, csak másképp.
Tudtad-e?

A Spongyabob Kockanadrág című rajzfilmsorozat idén tízesztendős. Magyar nyelven 2002-óta nézhető a Nickelodeon és a TV2 csatornákon. A sorozat érdekessége, hogy készítője, Stephen Hillenburg korábban tengerbiológusként dolgozott, tehát a rajzfilm – bár nem igazán hihető – tudományos alapokkal bír. A Spongyabob megnyerte az amerikai televíziós produkciók egyik legelőkelőbb kitüntetését, az Emmy-díjat.


„A sebesség izgalma legyőzi a halálfélelmet.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending