Csatlakozz hozzánk

Hírek

Indul a versenyszezon!

Április első hétvégéjén rendezik a Gyorsasági Magyar Bajnokság nyitó fordulóját a Hungaroringen.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Április első hétvégéjén rendezik a Gyorsasági Magyar Bajnokság nyitó fordulóját a Hungaroringen, ahol Juhász Dávid a Team Suzuki versenyzője is rajthoz áll. A tehetséges fiatal versenyző idén új kategóriában a Superstock 1000-ben veszi fel a harcot ellenfeleivel.

A hűvös tavasznak köszönhetően nem volt sok lehetősége Dávidnak, hogy tesztelje új motorját. Mindössze két alkalma volt, hogy összeszokjon a Suzuki GSX-R 1000-sel, bár a körülmények ekkor sem voltak ideálisnak, hiszen a hőmérséklet alig érte el a 10 fokot. Ennek ellenére nagyon bíztatók az eredmények! Dávid téli felkészülésének köszönhetően remek fizikai állapotban van, így jól tudja kamatoztatni a Suzuki GSX-R Európa Kupában megszerzett tapasztalatait. Könnyedén megszokta azt a plusz 30 lóerőt, amivel az 1000 gép erősebb a tavalyi 750-nél. Dávidnak nagyon tetszik az új motor, és alig várja már, hogy végre élesben is kipróbálhassa.

A teszteken elért remek köridőket, és Dávid elszántságát látva Szabó Attila, a Team Suzuki csapatfőnöke, mindenképp dobogóra várja a csapat ifjú tehetségét.
Reméljük, minél többen látogatnak ki s Hungaroringre április 4-5.-én, ahol garantáltan izgalmas versenyeken szurkolhatunk hazai kedvenceinknek.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending