Csatlakozz hozzánk

Hírek

Indul a Karasna Akadémia

A jó motoros holtig tanul – tudj meg többet a motorozásról, a karbantartásról, ingyen!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

2013-ban elindul az ingyenes Karasna Akadémia, mellyel Nektek, az utca motorosának  kívánnak segíteni motor karbantartási tanácsokkal, tippekkel.

Januártól áprilisig Burka József, a Karasna Szervizének vezető szerelője és szakképzett oktatója vár minden érdeklődőt . Áprilistól pedig a terv szerint – elméletben – az oktató(k) és a hallgatók átnyergelnek az utakra és leginkább a motor kezelésével és a motoron való gondolkodásról beszélgetnek, hiszen ekkorra már a gyakorlatban is elkezdődik a szezon.

Ebben a Karasna csapatának segítségére lesz Fiedor Ferenc – a rendőrség motoros szakirányítója (riliclub.hu) és Tóth Zoltán (Totti), a BMW hivatalos instruktora (drivex.hu). “Szerelési-karbantartási tippek, motoros szemléletfejlesztés, felszerelési tanácsok, vezetéstechnikai instrukciók, jó hangulat. Ez a Karasna Akadémia!”

A helyszín a Karasna Szervize lesz (Budapest, Váci út 40.), a “kurzusok” időpontja pedig péntekre, délután 4-től fél 6-ra esik.  Az egyes alkalmak részletes tematikáját, és a részleteket a Karasna weboldalán tekintheted meg. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet szintén a Motorosbolt honlapján tehetsz meg. Meg kell adnod a neved és az elérhetőségeid, majd válaszd ki, hogy mely napokon szeretnél ott lenni – és kész is.


A képzés helyszíne, a Karasna szervize
Karasna Akadémia 2013

január 18. | Meghajtás és kipufogó
február 1. | Fékrendszer és kuplung
február 15. | Futómű és a motorkerékpár kezelőszerveinek beállítása
március 1. | Motorblokk
március 22. | Felkészülés a szezonra és mit csináljunk, ha baleset történik?
áprilistól | Vezetéstechnika elméletben és élesben is!

Forrás: Karasna

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending