Csatlakozz hozzánk

Hírek

Íme, ilyen az új Africa Twin!

Honda CRF1000L, teljes életnagyságban, videón! A kisfilm alapján nem egy újabb divat-túraenduróval, hanem off-road körülmények között is (rendesen) használható géppel lesz dolgunk

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
Sportster
MAI Kótyavetye

Közösségi oldalunkon láthattátok annak a teaser videó sorozatank az öt részét, amely a legendás Africa Twin legújabb reinkarnációjához “csinál kedvet”. Az utolsó, hatodik felvonás lerántja a leplet a kéthengeres ezresről, amellett, hogy HRC-s versenyzőket, mérnököket és egyéb hondás embereket szólaltat meg a 110 lóerős újdonsággal kapcsolatban.

Elmondják például, hogy többek között a 21 colos első kerekének köszönhetően az új Twin tényleg alkalmas lesz terepre – ez azt a kényes kérdést veti fel, hogy az átlag túraenduró vásárló nemigen megy le az aszfaltos útról, pláne nem rendes terepre (kellene egy “soft” road-kivitel is?).


Meg kell említeni a nagy újítást, ami nem más, mint az offroad DCT, azaz duplakuplungos váltó a földútra – ez (ha jól működik majd) óriási segítség lehet a terepmotorosnak, akinek a lábtartókon állva (a méretes krosszcsizmában) nem kell a váltással foglalkozni.


Ami a küllemét illeti, nem ért minket nagy meglepetés, hiszen a Milánóban leleplezett, szándékosan összekoszolt tanulmány is nagyon hasonlóan nézett ki. Idén az EICMA-n már a szériaváltozatban gyönyörködhetünk – és jó érzéssel állhatunk majd mellette, miszerint “készítenek még igazi túraendurókat!”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending