Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Íme, ilyen az új Africa Twin!

Honda CRF1000L, teljes életnagyságban, videón! A kisfilm alapján nem egy újabb divat-túraenduróval, hanem off-road körülmények között is (rendesen) használható géppel lesz dolgunk

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Közösségi oldalunkon láthattátok annak a teaser videó sorozatank az öt részét, amely a legendás Africa Twin legújabb reinkarnációjához “csinál kedvet”. Az utolsó, hatodik felvonás lerántja a leplet a kéthengeres ezresről, amellett, hogy HRC-s versenyzőket, mérnököket és egyéb hondás embereket szólaltat meg a 110 lóerős újdonsággal kapcsolatban.

Elmondják például, hogy többek között a 21 colos első kerekének köszönhetően az új Twin tényleg alkalmas lesz terepre – ez azt a kényes kérdést veti fel, hogy az átlag túraenduró vásárló nemigen megy le az aszfaltos útról, pláne nem rendes terepre (kellene egy “soft” road-kivitel is?).


Meg kell említeni a nagy újítást, ami nem más, mint az offroad DCT, azaz duplakuplungos váltó a földútra – ez (ha jól működik majd) óriási segítség lehet a terepmotorosnak, akinek a lábtartókon állva (a méretes krosszcsizmában) nem kell a váltással foglalkozni.


Ami a küllemét illeti, nem ért minket nagy meglepetés, hiszen a Milánóban leleplezett, szándékosan összekoszolt tanulmány is nagyon hasonlóan nézett ki. Idén az EICMA-n már a szériaváltozatban gyönyörködhetünk – és jó érzéssel állhatunk majd mellette, miszerint “készítenek még igazi túraendurókat!”

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending