Csatlakozz hozzánk

Akciók

Íme a Mugen Race egyrészese

Az első benyomások: bemutatjuk az idei szezonra befogott tartósteszt Mugen bőrruhát

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az első ruhapróba után már megmutattuk Nektek azt az egyrészes Mugen-bőrruhát, amely nálunk tölti majd a szezont, beszámolva ezzel hosszú távú képességeiről. Most megismerhetitek a 2011-es húzómodell “specifikációit”, valamint az első pár bevetés tapasztalatait is megosztom Veletek.

Hogy Ti is eligazodjatok a SuperZone nem kicsi kínálatában, az MNR-1101-LS1 kódjelű Mugen Race bőrruháról van szó, amely természetesen 2011-es modell. Többen is érdeklődtetek a – a sokak számára még kevésbé ismert – márka identitásával kapcsolatban: a Mugen egy üzemben készül az Arlen Ness és Berik portékákkal, amiket viszont senkinek sem kell bemutatni. Ez nem rossz ajánlólevél, de azt még korai lenne kijelenteni, hogy garancia a minőségre: ezt a szezon végén vagy megcáfolom, vagy megerősítem, mindenesetre ár-érték arányban az élmezőnybe tartozik a Mugen-márka – legalábbis az eddigiek alapján úgy tűnik.

A Mugen Race egyrészese marhabőrből készült, a gyártó bevallása szerint alaposan odafigyeltek a kényelmes kialakításra és a megfelelő szellőzésre. Előbbit szerintem nem kapod meg azonnal, ahogy kisétálsz a boltból, de az újabb és újabb alkalmak során egyre inkább összecsiszolódtok (akár egy új bukónál): minél többet van rajtad, annál természetesebb a viselése. Ami a lényeg, hogy motoron ülve egyáltalán nem kényelmetlen, de azt sem mondanám, hogy egy egész napos együttlét után nem esik jól levenni. De melyiket nem? A légáteresztés-témáról még korai nyilatkozni, mivel még odébb van légkondi-szezon, de kora tavasszal rendesen érezni, hogy hol áramlik be a levegő. A száz százalékban polyester anyagból készült belső bélés kizipzárazható a mosáshoz, kevlár-stretch panelek és perforált bőrfelületek “színesítik” a modellt, a biztonság kedvéért a púp sem marad el a hátunkról és természetesen műanyag koptatók is járnak a csomaghoz. A biztonságról egyébként CE-protektorok gondoskodnak a vállnál, a könyöknél és a térdnél, de egy gerincvédőt még érdemes alávenni a teljes lelki béke érdekében. A Mugen 2011-es egyrészese három színben (fekete-fehér-ezüst, fehér-piros, fehér-fekete), 48-astól 60-as méretig kapható a bécsi úti SuperZone-ban és a bolt nem kizárólag férfiaknak ajánlja. Most féláron, hajszállal a lélektani százezres ár alatt, 99.900 forintért kapható!


Bár sok benne a fehér, de a feneke fekete: itt látszana meg leginkább a használat, ha világos lenne


“Lyukacsos” belső és külső: az igazi szellőzés-próba még várat magára


A zipzárak elég erősek, ami fontos szempont egy ilyen “belebújósnál” (is)


A szezon végére meglátjuk, mennyire lesz kényes a világos szín – ha emiatt azonnal észrevesznek az autósok, már megérte


Így fest használat közben a Mugen zászlóshajója

Tartósteszt felszerelések 2011

A bőrruhán kívül a Mugen Race utcai kínálatából is kiffagatunk idén egy garnitúrát (melyek tapasztalatairól egész szezonban, minden hónapban beszámolok majd). Ez egy nyári, utcai textildzsekiből, egy cordura motoros nadrágból, egy protektoros motoros farmerből és egy kesztyűből áll, illetve egy Berik sportcsizma is górcső alá kerül. Továbbá a Scorpion bukósisakok egyik sport-modellje is számot adhat tudásáról, ám ezekből még nem érkeztek meg a 2011-es modellek. Mindezt hamarosan szépen sorjában bemutatjuk Nektek itt a Kirakatban, szóval “stay tuned” – de ha nem tudsz addig várni, akkor a SuperZone weboldalán megnézheted az idei kínálatot. Jól jönnek a “street-cuccok”, mert az egyrészes bőrruci nem a legideálisabb választás utcai használatra, egy belső zseb jelent rajta minden praktikumot, de ez nagyjából olyan szempont, mint egy V8-tulajnak a fogyasztás: nem számít. “Safety first!”

Köszönet a SuperZone-nak a tartósteszt felszerelésekért

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending