Csatlakozz hozzánk

Hírek

Íme a 848-as Streetfighter

A Ducati bemutatta az első hivatalos fotókat a kisebbik utcai harcosáról

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Ducati diBosco

Régebb óta sejteni lehetett, hogy a következő modellévre érkezik a kistesó a bolognaiak Streetfighteréből: most a Ducati megerősítette a 848-as verzió érkezését, hivatalos fotókat tett közzé a sport-naked család legújabb tagjáról.

Az új, tökéletesebbre csiszolt 848 Testastretta 11° blokkot a továbbfejlesztett Streetfighter-vázba építették. A gyártó szerint mindezek nyerő párost fognak alkotni: a Ducati Traction Control (kipörgésgátló) rendszerrel kiegészülve bizalomgerjesztő agilitást, felhasználóbarát karaktert, egyenletes erőleadást és első osztályú ergonómiát sejtet az új középkategóriás utcai harcos.

A nagy Streetfighter megjelenésekor, 2008 novemberében elnyerte Milánóban a legszebb motor címet, amivel igen magasra tette a lécet a többi naked számára. A díjnyertes dizájn és a fokozott (ki)használhatóság remek elegye lehet a 848 Streetfighter. Nem kell már túl sokat várni, 2011 novemberében ugyanis érkeznek az első példányok vörös, sárga és mattfekete színekben – reméljük, hogy elérhető(bb) áron. Már alig várjuk…


Valószínűleg felhasználóbarátabb és megfizethetőbb lesz a kisebb kivitel


Reméljük jó árat találnak ki rá a Ducatinál, és akkor jobban fogyhat, mint az ezerszázas SF

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending