Csatlakozz hozzánk

Hírek

Íme a 848-as Streetfighter

A Ducati bemutatta az első hivatalos fotókat a kisebbik utcai harcosáról

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Ducati diBosco

Régebb óta sejteni lehetett, hogy a következő modellévre érkezik a kistesó a bolognaiak Streetfighteréből: most a Ducati megerősítette a 848-as verzió érkezését, hivatalos fotókat tett közzé a sport-naked család legújabb tagjáról.

Az új, tökéletesebbre csiszolt 848 Testastretta 11° blokkot a továbbfejlesztett Streetfighter-vázba építették. A gyártó szerint mindezek nyerő párost fognak alkotni: a Ducati Traction Control (kipörgésgátló) rendszerrel kiegészülve bizalomgerjesztő agilitást, felhasználóbarát karaktert, egyenletes erőleadást és első osztályú ergonómiát sejtet az új középkategóriás utcai harcos.

A nagy Streetfighter megjelenésekor, 2008 novemberében elnyerte Milánóban a legszebb motor címet, amivel igen magasra tette a lécet a többi naked számára. A díjnyertes dizájn és a fokozott (ki)használhatóság remek elegye lehet a 848 Streetfighter. Nem kell már túl sokat várni, 2011 novemberében ugyanis érkeznek az első példányok vörös, sárga és mattfekete színekben – reméljük, hogy elérhető(bb) áron. Már alig várjuk…


Valószínűleg felhasználóbarátabb és megfizethetőbb lesz a kisebb kivitel


Reméljük jó árat találnak ki rá a Ducatinál, és akkor jobban fogyhat, mint az ezerszázas SF

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending