Connect with us
just1 mx
Suzuki

Újdonság

Íme a 2014-es BMW motorosruházat

Számos új fejlesztés, illetve jól bevált BMW-termék: első osztályú biztonsági megoldásokkal kínált motorosruházat, valamint igényes szabadidő- és rajongói cikkek alkotják a 2014-es ruházati kollekciót

Published

on

bmw ruhazat 2014
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Minden motoros felszerelésének legfontosabb eleme a bukósisak. A BMW Motorrad sisakjainak az aktív és a passzív biztonság területén egyaránt számos teszten kell megfelelniük, a Német Nemzetközi Motorkerékpár-bajnokságon (IDM) például Race sisakokban állnak rajthoz versenyzőink. Mivel a bukósisak a motoros életstílusáról is sokat elárul, a BMW Motorrad sisakjainak minden értelemben egyfajta „best of” terméknek kell lenniük, anyagaik, technikájuk, biztonságuk és dizájnjuk tekintetében egyaránt. A System 6 EVO, az AirFlow 2 és az új Legend sisak kiváló példa erre.

A BMW Motorrad a legmodernebb motorosruházattal készül erre a szezonra. Az új StreetGuard az egész sorozatra kiterjedő ötletes extrák és kényelmi megoldások jellemezte profi túraruhaként mutatkozhat be, míg a pihekönnyű és kiváló szellőzésű AirFlow kétrészes nyári túraruházat. Számos új megoldással érkezik a Sport 2 motorosruha is, a sportos adottságok és a biztonság mellett a kényelemre is nagy hangsúlyt fektető vásárlók számára.


A csizmák és a kesztyűk minden motoros felszerelésének alapvető elemei. Az erőteljes Gravel bőr enduro-csizma valóban mindenfajta úton optimális megoldás. A változékony időjárás okozta meglepetések a víz- és szennyeződésálló Cover AirFlow csizmaborítás révén előzhetők meg.

A kiváló szellőzésű és kényelmes AirFlow nyári kesztyű szintén rendkívül könnyű, s a biztonság terén is jelentős pluszt kínál. Nem jelenthetnek problémát az időjárás-változások és hőmérsékletingadozások a Two in One kesztyűben: forradalmian újszerű kétkamrás felépítésével e sportos túrakesztyű könnyedén alkalmazkodik a pillanatnyi körülményekhez.


A BMW Motorrad által a motorosok számára kínált kabátokat magas fokú funkcionalitás és vonzó dizájn jellemzi. Az AirShell és NeonShell kabátok feltűnő színeikkel az új szezonban is kiváló észlelhetőséget biztosítanak. A modern Boulder dzseki minden szabadidő program ideális kísérője. Lezser használt hatású külsővel (Used-Look) érkezik a BlackLeather dzseki, amely elnyűhetetlen vízibivaly-bőrből készül.

A FivePocket nadrág könnyed stílusa mellett nem ismer kompromisszumot a biztonság terén sem: noha megjelenésében laza farmer benyomását kelti, valójában teljes értékű motorosnadrág. A funkcionális Summer nadrág lezser Cargo-stílusában a rövidebb utakra illetve a forró napokra ideális.


A BMW Motorrad kínálatát különböző funkcióruhák széles választéka teszi teljessé. A Phase Change high-tech anyagból készülő PCM Ride kabát valóságos „légkondicionáló berendezésként”, szólóban és motoroskabát alatt hordva is ideális megoldás. Hasznos segítők az optimális észlelhetőséget biztosító sárga HighViz láthatósági mellény és a motorost alacsony hőmérsékleteken is kellemes melegben tartó HeatUp mellény. A BMW Motorrad különböző maszkjai, nyakmelegítői és kendői a motorozás zavartalan élményét szolgálják – a zordabb napokon is.

Újdonság a passzív biztonság területén a NPL protektorok palettája, amelyek a lehető legmagasabb fokú ergonómia jegyében készültek, s konstrukciójuk hatékony ütésvédelem mellett kínál kényelmes viseletet. E protektorok például az új AirShell és NeonShell kabátokban és a FivePocket nadrágokban jelennek meg.


A BMW Motorrad rajongói haladnak a divattal, amiben a BMW Motorrad Style szabadidős kollekciója is segíti őket, az egész család számára készült igényes ruházattal és stílusos kiegészítőkkel. A középpontban itt három olyan kollekció áll, amelyek nem hagynak kielégítetlen kívánságot: a BMW Motorrad Style Logo összeállítás mindazok számára ideális megoldás, akik divatos ingekkel, robusztus kabátokkal, sőt még csomagjaikkal is ki kívánják fejezni a BMW motorkerékpárok iránti szenvedélyüket.

A BMW Motorrad Style Urban az aktuális nagyvárosi trendek jegyében született, diszkrét, ám rendkívül igényes ruházati és kiegészítő-kollekcióként. Lezserség, és hamisítatlan műhely-hangulat jellemzi a BMW Motorrad Style Vintage kollekciót, amelynek minden egyes darabja – a pólóktól a napszemüvegeken át, egészen a szerszámtartóig – a „cool” és stílusos megjelenés garanciája.


– további információ a BMW Motorrad weboldalán

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending