Csatlakozz hozzánk

Hírek

Íme a 2012-es Harley-k

A V-Rod 10. jubileumi kiadása és a Dyna Switchback is csatlakozott a kínálathoz
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: H-D

A Harley-Davidson még nagyobb teljesítményt ígér 2012-re, hiszen az összes Softail és Túra modell megkapta a Twin Cam 103 blokkot, emellett két teljesen új modell is bemutatkozik.

A V-Rod 10. jubileumi kiadásával tiszteleg a nagy teljesítményű motor előtt, a Dyna Switchback átalakítható külsejével, leszerelhető szélvédőjével és túradobozaival hívja fel magára a figyelmet, míg a Night Rod Special átdolgozott külsőt és továbbfejlesztett üléspozíciót kapott 2012-re. A Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) modelljei közül az új, limitált darabszámban kapható CVO Road Glide Custom emelkedik ki, amely nagy teljesítményű túrázásra alkalmas.

A H-D filozófiája szerint minden eladott motor egyéniséggé válhat. Ebben segít az új H-D1 átalakító rendszer a tulajdonosoknak. A H-D1 rendszerben megtalálható az eredeti Harley kiegészítőket és extrákat tartalmazó lista nyomtatott és online formában, valamint a Fit Shop rendszer és a Harley-Davidson kereskedők átalakítási tanácsai. A H-D1 rendszer számtalan variációt kínál az amerikai márka szerelmesei számára, hogy mindenki megtalálja a motorjához illő, hozzávaló, stílusos és akár teljesítménynövelő kiegészítőjét.


Night Rod Special

A Harley-Davidson európai-, közép-keleti- és afrikai régióinak kínálata 2012-ben 29 modellre bővül, amelyek mindegyike – a gyártó szavaival élve – generációkon átívelő tapasztalattal és a motorozásba vetett, “sosem múló hittel” készült.

Minden 2012-es Túra és Softail modell Twin Cam 103 blokkal felszerelt, a Blackline-t kivéve. Ez a motor 134 Nm nyomatékot ad le, körülbelül hat százalékkal többet, mint az előző Twin Cam 96-os blokk. A Twin Cam 103-as blokk speciális hajtókarral és automatikus dekompresszor rendszerrel szerelt, amelynek jelzése az oldal- és gyújtásdeknin, továbbá a légszűrőn is megtalálható.
 
A Night Rod Special újításai közé tartozik a hátsó sárvédő, a könnyebb kerekek, az átdolgozott futómű és az átalakított ergonómia. A Harley-Davidson idén ünnepli a V-Rod erőgépek 10. jubileumát, melyet egy új, ezüst fényezéssel ellátott kiadással ünnepel a cég, ami még jobban kiemeli az alumínium idomokat és az olyan eredeti V-rod stílusjegyeket, mint a 2002-es vízhűtéses Revolution V-Twin blokk. Minden V-Rod modell 10. jubileumi jelvénnyel láttak el.


Dyna Switchback

Az új Dyna Switchback a kemény dobozos, szélvédős túramotor és a könnyen kezelhető Dyna vázba épített Twin Cam 103 blokk teljesítményének ötvözete, amely a levehető oldaltáskával és szélvédővel igazi túramotorként funkcionál. Ám csillogó lámpa idomával, ötküllős mart alukerekeivel és alacsony ívű kormányával pár perc alatt “krúzolós” utcai motorrá alakítható. Ez a Harley legfrissebb koncepciója, mellyel a gyártó szerint az új Switchback két motort egyesít egyben.
 
A Blackline-t kivéve minden Harley-Davidson Softail modell 2012-re megkapta a forradalmi teljesítményű Twin Cam 103 blokkot. A Fat Boy-t és a Fat Boy Special-t új kormánnyal látták el a kényelmesebb üléspozícióért. A mélyített, nyíl alakú ülésformának köszönhetően a Fat Boy Special motor a vezetőt még jobban a “motorba” ülteti. Az új belső nélküli, krómozott falú, mart felni pedig a Softail Deluxe modellen található.


Jubileum: 10 éves a híres V-Rod

A H-D szerint az új Twin Cam 103 erőforrás magabiztos teljesítmény nyújt az előzéshez minden Harley-Davidson túragép modell esetében. A Touring modelleken olajhűtővel szerelt a Twin Cam 103 blokk, de az ABS fékrendszer és a biztonsági riasztó minden modellen széria felszereltség.

A Harley-Davidson Sportster család hét új 2012-es modellel célozza meg a fiatalos motorosokat, a verseny hangulatú XR1200X-től az átalakítható SuperLow-n át a Dark Custom stílusú Iron 883 és Nightster modellig.

Az új CVO Road Glide Custom egyike a négy limitált gyártású 2012-es “customizálható” (CVO) modellnek, melyek mind különleges fényezésű, krómozású kiegészítőkkel és kiváló hangzású audio-rendszerrel, valamint nagy teljesítményű V-Twin blokkal felszerelt motorok. A CVO Road Glide Custom egy “hot-rod” túrázó vázra rögzített fejidommal, füstözött Wind Splitter szélterelővel, kiváló hangzású Harman/Kardon audio-rendszerrel és azonos fényezésű alacsonyított üzemanyagtankra szerelt műszerekkel.


V-Rod 10th Anniversary Edition

Comments

comments

Trending