Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ilyen lesz a háromhengeres Brutale?

Segítség az MV Agusta dizájnereinek: látványterv a 675-ös naked bike-ról

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A sportmotor rajongók nagy örömmel fogadták a milánói EICMA “szuperkiállításon” bemutatott középsúlyú MV Agustát, a háromhengeres F3-mast. Az olaszok azonban csak idén ősszel engedik ki a gyárból az újdonságot, de egyesek már nem bírnak magukkal: megálmodták, milyen lehet majd a modell meztelen kiadása, a híres-hírhedt Brutale.

A francia Motorevue magazinnak köszönhetjük a lenti látványtervet, amit Brutale B3 675 névre kereszteltek. Természetesen a 675 köbcentis F3-mas alapjaira építették (vetkőztették), vagy inkább rajzolták a naked bike-ot, amelyen kiemelt fontosságú a hengerek számát reprezentáló kipufogódob. Igazából máshogy nehéz is elképzelni, valami ilyesminek kellene majd lennie a kis Brutale hangtompítójának.

Egyelőre nem tudni ugyanis, hogy a valóságban dolgoznak-e már az idomtalan F3-mon, csak annyi bizonyos, hogy a sorhármas sportmotor szeptemberre várható. De az is biztosra vehető, hogy az Agusta nem hagyja ki ezt a ziccert és levetkőzteti friss fejlesztésű díváját. Az MV-elnök Claudio Castiglioni egyébként “Brutalina”-ként becézgette a Brutale-kistesót, de nem valószínű, hogy ezt a nevet kapja majd a vas. Mindenesetre a legutóbbi milánói motorkiállítás legszebb modelljének pucér változata biztos nem okoz majd csalódást.


Brutale B3 675 – már alig várjuk…


Ez pedig már valóság: ősszel érkezik a sorhármas F3-mas

Az olaszok háza tájáról a közelmúltban felröppent még egy hír, miszerint maxirobogó és könnyű terepre is alkalmas scrambler gyártásán törik a fejüket a Ducatinál (ami ilyen Hypermotard és Diavel-szerű gépek fényében nem is volna hihetetlen). Nos, ezt most a Moto Passion bike show-n Gabriele Del Torchio vezérigazgató a bolognaiak részéről megcáfolta: gőzerővel a sportmotorok piacára koncentrálnak, nem terveznek új kategóriákba motorokat. Az elkövetkezendő 3-5 év távlatában elsősorban a superbike-okat fejlesztik (amiben többek között Troy Bayliss is tevékeny részt vállal) – aztán ki tudja, meggondolják-e magukat a desmósok. Ami biztosra vehető, hogy jön a Multistrada 1200 Pikes Peak Special Edition, amely a híres hegyi felfutó versenyen szerzett tavalyi győzelem tiszeteletére készült.


Sportos Ducati maxirobogó: lesz ilyen? A közeljövőben nem valószínű…


…a Pikes Peak SE Multistrada viszont már kész van (Ducati Corse fényezés, karbonelemek, Termignoni…)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending