Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Ilyen lesz a háromhengeres Brutale?

Segítség az MV Agusta dizájnereinek: látványterv a 675-ös naked bike-ról

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A sportmotor rajongók nagy örömmel fogadták a milánói EICMA “szuperkiállításon” bemutatott középsúlyú MV Agustát, a háromhengeres F3-mast. Az olaszok azonban csak idén ősszel engedik ki a gyárból az újdonságot, de egyesek már nem bírnak magukkal: megálmodták, milyen lehet majd a modell meztelen kiadása, a híres-hírhedt Brutale.

A francia Motorevue magazinnak köszönhetjük a lenti látványtervet, amit Brutale B3 675 névre kereszteltek. Természetesen a 675 köbcentis F3-mas alapjaira építették (vetkőztették), vagy inkább rajzolták a naked bike-ot, amelyen kiemelt fontosságú a hengerek számát reprezentáló kipufogódob. Igazából máshogy nehéz is elképzelni, valami ilyesminek kellene majd lennie a kis Brutale hangtompítójának.

Egyelőre nem tudni ugyanis, hogy a valóságban dolgoznak-e már az idomtalan F3-mon, csak annyi bizonyos, hogy a sorhármas sportmotor szeptemberre várható. De az is biztosra vehető, hogy az Agusta nem hagyja ki ezt a ziccert és levetkőzteti friss fejlesztésű díváját. Az MV-elnök Claudio Castiglioni egyébként “Brutalina”-ként becézgette a Brutale-kistesót, de nem valószínű, hogy ezt a nevet kapja majd a vas. Mindenesetre a legutóbbi milánói motorkiállítás legszebb modelljének pucér változata biztos nem okoz majd csalódást.


Brutale B3 675 – már alig várjuk…


Ez pedig már valóság: ősszel érkezik a sorhármas F3-mas

Az olaszok háza tájáról a közelmúltban felröppent még egy hír, miszerint maxirobogó és könnyű terepre is alkalmas scrambler gyártásán törik a fejüket a Ducatinál (ami ilyen Hypermotard és Diavel-szerű gépek fényében nem is volna hihetetlen). Nos, ezt most a Moto Passion bike show-n Gabriele Del Torchio vezérigazgató a bolognaiak részéről megcáfolta: gőzerővel a sportmotorok piacára koncentrálnak, nem terveznek új kategóriákba motorokat. Az elkövetkezendő 3-5 év távlatában elsősorban a superbike-okat fejlesztik (amiben többek között Troy Bayliss is tevékeny részt vállal) – aztán ki tudja, meggondolják-e magukat a desmósok. Ami biztosra vehető, hogy jön a Multistrada 1200 Pikes Peak Special Edition, amely a híres hegyi felfutó versenyen szerzett tavalyi győzelem tiszeteletére készült.


Sportos Ducati maxirobogó: lesz ilyen? A közeljövőben nem valószínű…


…a Pikes Peak SE Multistrada viszont már kész van (Ducati Corse fényezés, karbonelemek, Termignoni…)

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending