Connect with us
Suzuki

Blog

II. TesztMotor Kezdő Motoros Nap képek

Most már csemegézhettek a II. Kezdő Motoros Napunk fotói között

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG
Az alábbi fotók miatti egoizmusomért előre is elnézést kérek. Nem tehetek róla, vele születtem. 🙂

Mivel az elsőt gyakorlatilag egyhangúan visszatapsoltátok, ezért augusztus 19-ére megrendeztük nektek a TesztMotor.hu II. Kezdő Motoros Napját is. Ami azt illeti, nem indult könnyen.

Például mert a sztárvendégünk, Bitter Sanyi, aki velünk együtt segített volna nektek, sajnos összetörte magát (borda és lapocka törés), és emiatt még a pálya melletti szereplést sem vállalta be. Többek közt, mert utána hétvégén neki már motoroznia kellett Franciaországban, és szüksége volt a regenerálódásra.. kész agybaj! (A Bittivel való motorozást pótoljuk, de erről majd egy-két nap múlva!)


Én már gyorsan ki is kerestem a képeket a motoromról.
Nézzétek meg ti is, mindenkiről van kép! Remélem :)

A másik bibi az előző nap éjjel kapott sms tartalma volt: “nem lesz reggel moci”. A szerviztől kaptam, jelentése: nincs mivel Kakucsra menned. Én azért elmentem a motoromért és reggel 9-től fél11-ig végül -ha gyorskötözőkkel is, de- menetkésszé varázsoltuk a CBR-t. Persze sikerült késnem.

A harmadik gond és egyben öröm pedig, hogy mennyien vártatok minket Kakucson. Nem hittem a szememnek, amikor végig gurultam a parkoló motorjaitok mellett. Hogy ti is képben legyetek, összesen hányan regisztráltatok aznap, elárulom: 53-an! Ennek megfelelően kicsit döcögősen indult a délutáni motorozás, mert iszonyatosan nehéz volt összekoordinálni félszáz, bukósisakban váró, motorozásra kiéhezett embert. Ám aztán a végére minden rendben lett, és úgy érzem sikerült mindenkinek megadni, amit tőlünk, illetve a motoros naptól várt. És mivel ezúttal is “veritek az asztalt” a folytatásért, szeptember elején jön a harmadik Motoros Napunk, de erről majd egy-két nap múlva.


Szerintem pokolian jó kis nap volt!

Most szeretném megosztani veletek a helyszínen készült fotóinkat, illetve az általatok küldött képeket. A következő két linken tudjátok megnézni őket. Jó csemegézést kívánok hozzá!

A mi képeink: KLIKK ide

A többi fotó: KLIKK ide
A hozzászólásokban egyébként várom, várjuk a véleményeket, hogy hogyan tetszett, vagy nem tetszett a kakucsi motorozás.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending