Connect with us
Suzuki

Hírek

II. Kawasaki Expo és Börze

Március 27-28-án tartják a Kawások ingyenes idénynyitó rendezvényüket

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Március utolsó hétvégéjén második alkalommal rendezik meg a Kawasaki Expo-t és Börzét, ahová változatos programokkal várják a zöld színt preferáló motorosokat.

Az AutoExpoM1-ben kerül megrendezésre a Kawasaki – már hagyományosnak mondható – szezonnyitó rendezvénye, melynek Expo részében mutatják be Magyarországon először az összes 2010-es új modellt. Ezen kívül az idei ruházati kollekció is megtekinthető, ill. vásárlásra is lesz lehetőség. A Börze szekcióban pedig a Kawasaki Márkakereskedések akciós motorjait lehet majd megvásárolni.

A rendezvény legfőbb programja mellett számos színes lehetőség is várja a látogatókat, a dealerek akciós modelljei mellett például lehetőséget adnak a rendezők saját Kawád kiállítására is! Sőt, a legszebbnek ítélt motor tulajdonosa értékes ajándékban részesül! A projekt neve Kawasaki Múzeum, tehát ha nem éppen a legfrissebb Ninjád van, akkor is nyugodtan nevezhetsz. Ha szép állapotban van ’86-os GPz 900-asod, nyugodtan told ki a standra. Hátha egy újabb évjáratú zöld motorral mész haza…

Ha mégsem ez lesz az értékes ajándék, akkor is van esélyed egy 2010-es tesztmotort hazavinni egy hosszú hétvégére. Erre egy elméleti és gyakorlati feladatokból álló játék keretein belül lehet sanszod. Az Expo vendégei részletes tájékoztatást kaphatnak az idei Kawasaki-rendezvényekről, mint például a ZX Kupa, az Esti Motorozások vagy a Lime Party. Ha Kawád van (vagy lesz), és szeretnél vele pályán is motorozni, érdemes eljönnöd és meghallgatnod a részleteket – így akár előre piros betűs hétvégét varázsolhatsz magadnak.


Reméljük, idén a Budapest Motorkiállításon is ott lesznek a Kawások…

Lesz közös versenynézés is a helyszínen, a Superbike és a Supersport világbajnokság második, portugáliai fordulóját tekintheted meg. Igaz, ha itt nézed, kötelező lesz a zöld motoroknak szurkolnod, és el is kél majd a biztatás, mivel a szezonnyitón Vermeulen és Hayden csúnyán leszerepeltek. Viszont az SSP-futamon jó lehet majd a hangulat, mivel Lascorz már az első versenyen a dobogón végzett! Mindenképp érdemes részt venned a Kawa Expo-n, ha zöld-szimpatizáns vagy, annál is inkább, mert a rendezvény ingyenes!  A budaörsi AutoExpoM1 március 27-én szombaton 10-19 óráig, másnap pedig 10-17 óráig várja a látogatókat, a programokról pedig hamarosan bővebb információkat is olvashattok a Kawasaki weboldalán.


Többek között a Kawa idei egyik slágergépét, az új Z1000-est is körbejárhatod…
…ahogy az új ZX-10R-t is – Íme egy kis kedvcsináló

Download:

FLVMP43GP

Download:

FLVMP43GP

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending