Csatlakozz hozzánk

Hírek

Így néz majd ki a GSX-R1000R?

Igen, jól olvasod, két R-betű szerepel a 2016-os ezres Suzuki sportmotor nevében – a bal oldalon látható a 250-es GSX-R is üde színfolt lehet a hamamatsuiak palettáján

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
Sportster
MAI Kótyavetye

A fenti fotó, amelyet egy “hazai” újság, a Young Machine tett közzé, még nem vehető készpénznek, az viszont szinte igen, amit az új ezresről tudni vélünk (többet, mint “illene”). Sőt, a linkelt cikknek egyenesen ellentmond a “kémfotó”, hiszen: “Az tuti, hogy marad az egylámpás dizájn, azonban annak végső kialakításáról még nem döntöttek”

Kipörgésgátló biztos hogy lesz, ahogy 200 lóerő feletti teljesítmény is. A fejlesztések nyilván (a nagy visszatérő) GSX-RR GP-motorból, illetve a GP-projektből érkeznek, de nem lesz könnyű dolga az új Suzukinak az elektronikában kimagasló Yamaha R1 és a nagyon precíz BMW S1000RR-el szemben.

A 125-ös GSX-R-t pedig olyan régóta várjuk, hogy fel sem tűnik, hogy 250-es kiszerelésben érkezik – ha igaz. Európában már 300 köbcenti környékén jár a trend (Yamaha R3: 321), így hát az sem tűnik valószínűnek, hogy csak negyedliteres változatban ér el hozzánk a legkisebb Gixxer – ha elérhető lesz egyáltalán.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending