Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Így már motorozhatsz farmerban

Új, vagány motorosruha-kollekció a Heviktől: teljes értékű védelem a CE homológ protektoroknak köszönhetően, divatos (utcai) megjelenéssel álcázva, vagy párosítva

Közzétéve

ekkor

hevik farmer
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Vége azoknak az időknek, amikor a megfelelő védelem és a stílusos külső kizárták egymást. Ma már igyekszik minden gyártó a divatos megjelenésre is ügyelni a motoros felszerelések tervezésekor – a Hevik élen jár ebben. Az olasz gyártó a klasszikus, időtlen farmer anyagot használta fel legújabb kollekciójához.

Az új termékcsalád tagja a nyári farmer motoros dzseki. A kőmosott hatású felsőt sztreccs betétek egészítik ki, belül hálós bélés található, természetesen CE homológ protektorokkal ellátva a vállnál és a könyöknél, a kialakított hátzsebbe pedig behelyezhető a megfelelő gerincvédő. A háton fényvisszaverő elemek kaptak helyet, a kabát elöl zipzárral záródik, összesen 4 darab zsebe van, ezek közül kettő – patenttal záródó – felül. A csípő mérete a patentoknak és pántoknak köszönhetően állítható.

A HJS304 kódú divatos dzseki 2 színben kapható, egy világosabb és sötétebb variációban. S-XXXL-es méretig elérhető, női és férfi változatban is, ára 33.000Ft


A kollekció további része a motoros farmernadrág, amely tökéletes viselet városi gurulásokhoz. A kabáthoz hasonló kőmosott hatású, szálerősítéssel a kopásnak, súrlódásnak és hőnek fokozottan kitett helyeken. Kivehető ütéselnyelő oldalpárnázás, eltávolítható térdprotektorok, zipzárral zárható farzsebek.

A nadrág (HPS405) ugyancsak kapható női és férfi változatban is, ára 40.000Ft

Végül pedig itt a mindezt stílusos módon kiegészítő kesztyű, (HGS106). Az alapvetően bőrből készült kesztyű egyedi dizájnját a sztreccs farmer és bőr betétek váltakozása adja. A bütyköknél polikarbonát protektorok gondoskodnak a védelemről, a tenyérrész pedig megerősített párnázású. A csuklórész tépőzárral zárható, így tökéletesen méretre igazítható, ezáltal stabilan a helyén marad.

A kesztyű XS-XXL-es méretig érhető el, ára 16.000Ft

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Trending