Csatlakozz hozzánk

Hírek

Így az igazi minden új Yamaha

2012-től majd’ minden Yamahához rendelhető lesz a gyári Akrapovic-tuning

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Yamaha

Az idei milánói EICMA kiállítás látogatóinak lehetőségük volt látni az iparág két nagynevű márkája közötti együttműködés bemutatkozását. Yamaha és Akrapovic – a hangvillás gyártó és a sportkipufogó-manufaktúra egyesíti erőit.

A Yamaha WSB csapatának sokéves, és a Yamaha MotoGP csapatának 2011-es szponzorálása során, az Akrapovic és a Yamaha már erős és kölcsönösen előnyös munkakapcsolatot épített ki. A két gyártó most örömmel jelenti be, hogy 2012-től az Akrapovic kipufogók széles választéka lesz elérhető a Yamaha meghatározó motorjai és robogói számára, kizárólag a Yamaha európai márkakereskedői hálózatán keresztül.

Az utángyártott kipufogópiac nagyon fontos része a teljes kiegészítő piacnak, és mivel mindkét cég egyformán elkötelezett a  megbízhatóság, a minőség és dizájn területén, a Yamaha/Akrapovic együttműködés igazán jó hír a Yamaha tulajdonosok és az Akrapovic rajongók számára is.

A Yamaha motorok és robogók új kipufogóválasztékát teljesen az Akrapovicnál fejlesztették ki és ott is készül majd. Mindegyik kipufogón megtalálható lesz a Yamaha modell lézergravírozott logója, természetesen az Akra-logo mellett. A legtöbb utcai használatra szánt kipufogó megfelel az EU-s zaj és környezetvédelmi előírásoknak, és így homologizációval rendelkezik. Ezeken túl lesznek kifejezetten verseny célokra szánt változatok a kiválasztott Yamaha motorokhoz.


Az Akrapovic ebben az évben ünnepli 20. születésnapját

A program első fázisban, 2011. decemberében fog bemutatkozni a Yamaha fontosabb utcai motorjaihoz tervezett Akrapovic-választék. Ezt követi majd a második fázis, amikor bemutatkoznak a nagyteljesítményű kipufogók az YZ-F családhoz és a WR-F 4-ütemű krosszmotorokhoz, 2012 elején.

Az Akra-paletta lefedi majd a Yamaha 2012-es motorkerékpár és robogó modelljeinek zömét és a korábbi modellek egy részét. További részleteket 2011. decemberében tudhatunk meg.

Mi az/ki az az Akrapovic?

A szlovén gyártó vezető szerepet tölt be kipufogórendszer megoldásokban és az innovatív titánium technológiák fejlesztésében. Az Akrapovic az egyik legfontosabb prémium motorkerékpár- és sportkocsi kipufogógyártó, de vezető élen jár a karbon alkatrészek készítésében és a titánium elemek innovatív felhasználásban. Az Akrapovic kipufogók ismertek teljesítményükről, alacsony tömegükről, strapabírásukról és persze a hangjukról is. A céget 20 évvel ezelőtt, a korábbi motorversenyző, Igor Akrapovi? alapította Szlovéniában, és mostanra nemzetközi szereplővé vált a versenycsapatok sikeres támogatásával. Ez idáig 63 világbajnok érte el sikerét Akrapovic kipufogó rendszerrel. A cég jelenleg egy modern gyárban működik Szlovéniában, 500 alkalmazottat foglalkoztat, és termékeit több, mint 60 országba szállítja – ezzel valószínűleg még mindig az Akra-dobok a legjelentősebb exportcikkei délnyugati szomszédunknak.


Ez így ebben a formában igen kívánatos…
Akrapovic ajánló 15% kedvezménnyel:

Ha Akrapovic kipufogót szeretnél a motorodra, akkor keress bennünket! 15% kedvezménnyel juthatsz hozzá rajtunk keresztül az Akrapovic kipufogókhoz. Nem kell mást tenned csak kérj ajánlatot az akrapovic@tesztmotor.hu címen és küldjük a választ az árral.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending