Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Így az igazi: Akrapovic az új R1-re

Igor mesterék bemutatták az új kéményüket, az új Yamaha R1-re: ígéretük szerint nem csak a forma, hanem a hanghatás is nagyon-nagyon M1-es lett…

Közzétéve

ekkor

yamaha r1 2015 akrapovic mps
RST AIRBAG

Az YZR-M1 pedig ugye nem más, mint Valentino Rossi és Jorge Lorenzo versenymotorjai a MotoGP-ben. Az ütőképes Yamahák valószínűleg idén is versenyben lesznek a vb-címért, de minket most jobban érdekel, hogyan muzsikál majd az YZF-R1 az utcán – a szlovén Slip-Ontól valószínűleg sokkal jobban, már a szó szoros értelmében (tehát hangra) biztosan.

Az Akrapovic azonban extra teljesítményt és nyomatékot is ígér (pontos számokat nem tudunk, de az R1 szériában pontosan 200 lóerős, 112,4Nm mellett). A gyáriak kiemelik a titán végdob tényleg nagyon GP-s dizájnját, amit csak tovább fokoz a hővédő karbon borítás az oldalán. Kábé ennyi (és három darab 46-os matrica) kell ahhoz, hogy igazán Rossinak érezhesd magad a gépen.


Természetesen a Slip-On kivitel mellett kapható teljes (titánium) rendszer is, amivel már talán érezhető is lesz a teljesítménynövekedés (ha 200LE felett lehet ilyet mondani). Ezt már inkább a kifejezetten pályaverzióra, az R1M-ekre benevezetteknek ajánljuk, de ha azon szerencsés helyzetben vagy, hogy megrendelted az új R1-et, mindenképp csapj rá egy ilyen dobot, mert szebb, jobb és könnyebb, mint a gyári.

Árak és további infó a MotoPartShop-ban

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending