Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

IDM 2010 – Rizmayer – Assen

Rizmayer Gábor a múlt hétévégén a híres holland pályát, Assent járta meg

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg és képek: Rodeo Ride 34

Kevés edzés lehetőség és változékony idő fogadta Rodeo Ride 34 versenyzőjét a nagy múltú pályán. Pénteken csupán két szabadedzést tartottak, így Rizi nem sok mindent tudott kipróbálni. Sok csapat pont ezért, edzés gyanánt vett részt két héttel ezelőtt a holland bajnokságon. Minden esetre a csapat próbálta kihozni a maximumot a dologból.

Szombaton a z első edzésen a 17. helyett sikerült megszereznie Rizinek. Délután egy másik hátsó gátlót próbáltak ki, de nem tudott vele javítani, így csak a 20. helyről várhatta a rajtot. A polet Veneman szerezte meg Ginhoven és Neukirchen előtt.

A versenyre esőt jósolt a meterológia, de az első futam még szárazon tudott elindulni. Rizi nem tudott sokat javítani a helyezésén és csak 16-ként ért célba. Miután a vendég versenyzők nem kapnak pontot, ez a helyezés 4 pontot ért.

A második futamot már megzavarta az időjárás. Először a sok csúszás miatt rövidítettek a verseny távon. Aztán végül szárazon indult a mezőny, de egy kör után le kellett állítani a versenyt az eső miatt. Végül még rövidebbre vették a távot és újra száraz pályán indult a mezőny. Keymulen már a bemelegítő körben elesett, miután ő is mint néhányan új puha keverékű gumival vágtak neki a csupán 10 körös sprintnek. Rizi jól jött el a rajtol, de még az első körben elfékezte magát elhagyta a pályát, így nagyon visszaesett. Végül 18. lett.

Rizi: “Nehéz hétvége volt. Kevés volt az edzés lehetőség, ráadásul sokan indultak 2 héttel ezelőtt is. Sajnos a lábam még mindig hátráltat a menésben, ami látszik a köridőkön is. Bár az edzésen sikerült megfutnom a tavalyi időmet a mezőny sokat lépet előre. Remélem , hogy Hockenheimben már nem fog gátolni a sérülésem és végre újra a mezőny elején lehetünk, de addig is örülni kell a nehezem megszerzett pontoknak is.”

Rizi szereplését az alábbi támogatók tették lehetővé: Magyar Suzuki Zrt, Rodeo Ride 34,Motul, Bódis, Dunlop, Clb, Oxygen Wellness, X-bike, IXS

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending