Csatlakozz hozzánk

Hírek

Idén is tovább szárnyal a BMW

100 éves fennállása eddigi legsikeresebb februári értékesítési eredményét könyvelhette el idén a BMW

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad világszerte nem kevesebb, mint 17.323 darab motorkerékpárt és robogót értékesített 2016. első két hónapjában, amellyel a centenáriumát ünneplő vállalatcsoport motorkerékpárokat gyártó divíziója 12,1 százalékos abszolút javulást ért el.

Egyébként a vállalatcsoport soha nem adott még el annyi autót és motorkerékpárt februárban, mint idén. A világszerte átadott 163.965 darab BMW, MINI és Rolls-Royce modell 7,9 százalékkal múlja felül a 2015. februárjában regisztrált értéket, miközben a kimagasló értékesítési eredménynek köszönhetően – 7,7 százalékkal növekedve – immáron 316.846 modellre nőtt a BMW Group első két hónapban értékesített járműveinek száma.


„Miközben bejelentettük centenáriumi ünnepségsorozatunk állomásait, nagy örömmel nyugtázzuk, hogy értékesítési eredményeink újabb és újabb magaslatokba érkeznek” – fogalmazott Dr. Ian Robertson, a BMW értékesítésért és marketingért felelős tagja. „Ahogyan azt vártuk, egyes piacokon kimagasló húzóerővel, míg máshol ellenszéllel találkozunk. A siker kulcsa mindazonáltal vadonatúj, innovatív modelljeinkben rejlik” – tette hozzá.

A februári rekord, a világszerte átadott 163.965 darab négykerekű mögött a BMW 8,3 százalékos, míg a MINI 4,1 százalékos abszolút gyarapodása húzódik. A nagysikerű termékek mellett az európai és az ázsiai piacok is szárnyalnak, kétszámjegyű eladási többletet produkálva. Az eladások “sztárja” továbbra is az új 7-es BMW, a szintén új X1 és az ötajtós MINI.

Európában egyébként 134.140 darab BMW és MINI modellt adott át ügyfeleinek a vállalat az idei év első két hónapjában, amely 11,4 százalékkal magasabb érték, mint a 2015. első két hónapjában elkönyvelt adat.

Comments

comments

Trending