Connect with us

Vezetéstechnika

Idén is lesz Erste Motoros Akadémia

Felfújtuk a dolgot!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Budapest Motor Kiállításon indította útjára az Erste Leasing Motoros Akadémia hétméteres óriás bójáját.

Március 11. és 15. között közel negyvenezer ember látogatott ki a 8. Nemzetközi motorkerékpár szakkiállításra. A rangos eseménynek különleges színfoltja volt az Erste Leasing Motoros Akadémia hatalmas, felfújható óriás bójája. Nem csoda, hogy a monumentális építmény vonzotta az érdeklődőket. De nem csak a látványért volt érdemes megállni a piros bójánál. Az Akadémia vezetője, Szabó Attila és trénerei mindenkinek készséggel válaszoltak, akik kérdéssel fordultak hozzájuk.

Természetesen lehetőség volt regisztrációra is, hiszen akik 2007 januárja után az Erste Leasingnél finanszíroztatták motorjukat, kaptak egy ingyenes oktatást az Erste Leasing Motoros Akadémiánál. Ne felejtsétek, bármilyen motort is vettetek jár nektek ez a kurzus! Érdemes kihasználni!

Ezen túlmenően, egy rendkívüli akcióval is kedveskedtek a tanulni vágyóknak. Akik a kiállítás alatt regisztráltak az Erste Leasing Motoros Akadémia valamely kurzusára, azok plusz egy nap motorozási lehetőséget kaptak a Hungaroringen. Nem csoda hát, hogy több százan éltek a lehetőséggel és így részt vehetnek Magyarország legszínvonalasabb motoros oktatásában.
Ez a fantasztikus akció természetesen folytatódik tovább minden rendezvényen, ahol megtalálható a Motoros Akadémia bójája. Arról, hogy mikor, merre jár az óriásbója, rendszeresen tájékoztatunk minden olvasót.

Információ:
info@motorosakademia.hu
06/20 385 6603

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending