Connect with us

Hírek

Hétfőig adományozhatunk a MOL-kutakon

Idén is adománygyűjtésbe kezdett a Motoros Family – Kárász Robi és Kovács Áron műsorvezetők, Kis Viki gyorsasági motorversenyző és Mező Misi zenész is részt vesznek az akcióban

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A tavaly indított Motoros Family jótékonysági kezdeményezés idén is folytatódik, hiszen az első évben igen sikeres volt az akció: csaknem öt tonnányi adomány gyűlt össze. Az adományozók az ország összes MOL benzinkútján leadhatták a már nem használt ruhaneműket, könyveket, gyerekjátékokat, háztartási eszközöket.

A MOL vállalta, hogy minden benzinkútján begyűjti, raktározza az adományokat, majd logisztikai partnerének segítségével egy központi raktárba szállítja, ahol az adományok szortírozása történik. Decemberben, még az ünnepek előtt átadta a Motoros Family csapata az ajándékokat a Bethesda Gyermekkórháznak, valamint a Centerke Adományozó Központnak.

Tavaly az átadáskor ellátogattak a Motoros Family akkori nagykövetei (Mező Misi, Kárász Robi, Kovács Áron és Harsányi Levente, valamint a MOL Magyarország kommunikációs vezetője Szollár Domokos is) a kórházba – ez most sem lesz másképp

Idén még nagyobb összefogásra, és még több adományra számít a közösség. Az adományokat 2015-ben a Cseppkő utcai Gyermekotthon lakói és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapja meg. A kampány keretein belül külön pénzgyűjtést szerveznek a motoros árvák számára.

Az adományokat november 1-30 között, az ország összes MOL benzinkútján leadhatják azok, akik segíteni szeretnének.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending