Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Hétfőig adományozhatunk a MOL-kutakon

Idén is adománygyűjtésbe kezdett a Motoros Family – Kárász Robi és Kovács Áron műsorvezetők, Kis Viki gyorsasági motorversenyző és Mező Misi zenész is részt vesznek az akcióban

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A tavaly indított Motoros Family jótékonysági kezdeményezés idén is folytatódik, hiszen az első évben igen sikeres volt az akció: csaknem öt tonnányi adomány gyűlt össze. Az adományozók az ország összes MOL benzinkútján leadhatták a már nem használt ruhaneműket, könyveket, gyerekjátékokat, háztartási eszközöket.

A MOL vállalta, hogy minden benzinkútján begyűjti, raktározza az adományokat, majd logisztikai partnerének segítségével egy központi raktárba szállítja, ahol az adományok szortírozása történik. Decemberben, még az ünnepek előtt átadta a Motoros Family csapata az ajándékokat a Bethesda Gyermekkórháznak, valamint a Centerke Adományozó Központnak.

Tavaly az átadáskor ellátogattak a Motoros Family akkori nagykövetei (Mező Misi, Kárász Robi, Kovács Áron és Harsányi Levente, valamint a MOL Magyarország kommunikációs vezetője Szollár Domokos is) a kórházba – ez most sem lesz másképp

Idén még nagyobb összefogásra, és még több adományra számít a közösség. Az adományokat 2015-ben a Cseppkő utcai Gyermekotthon lakói és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapja meg. A kampány keretein belül külön pénzgyűjtést szerveznek a motoros árvák számára.

Az adományokat november 1-30 között, az ország összes MOL benzinkútján leadhatják azok, akik segíteni szeretnének.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending