Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

ICON CONTRA 2 Női motoroskabátok

Nem csak a férfiaknak jár a stílus és az újdonság varázsa. Az ICON mindig gondol a hölgyekre is, legyen bármilyen évszak!

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Kellemes és vidám színekben készültek az új Női ICON CONTRA 2 kabátok. Bízz bennünk és mindenképpen próbáld magadra.

ICON CONTRA 2 NŐI MOTOROSKABÁTOK

 

Klasszikusok átdolgozva

A visszajelzések és ötletek alapján a Contra családot átdolgozva hozta el nekünk idén újra az ICON. A Contra 2 tartós textil motoroskabátban lévő Iron Weave Mesh (hálós anyag)  panelek lehetővé teszik a nagyobb légáramlást, így csökkentve a bemelegedés esélyét, s a kritikus helyeken ballisztikus nylonnal tovább erősítették ezt a funkciót. A kabát az iparágvezető D3O váll-, könyök- és hát protektorokat kapta. Az ujjak végén szellőző nyílások találhatóak, a láthatóság érdekében fényvisszaverő betétek és leszorító pántok helyezkednek el a karon a megfelelő aerodinamika számára. Kivehető SatinCore bélésével és a hatalmas TPU anyagú mellkason lévő ICON felirattal még két piros pontot kapnak a gyártók.

ICON CONTRA 2 NŐI MOTOROSKABÁTOK TÖBB SZÍNBEN

ICON CONTRA 2 NŐI MOTOROSKABÁTOK NARANCS, FEHÉR, CITROM ÉS FEKETE SZÍNEKBEN KAPHATÓAK

 D3O IMPACT PROTECTOR CSOMAG

A kabát az iparág vezető D3O protektorait (vállak, könyökök, hát) tartalmazza.
A D3O egyedülálló technológiájának köszönhetően, ezek a rugalmas anyagból készült protektorok felülmúlják a hagyományos habalapú anyagokat, így sokkal nagyobb védelmet biztosítanak.

D3O Gerincvédő protektorD3O Vállvédő protektorD3O Könyökvédő protektor

 


Levegő és szélvédelem

A nagy méretű hálós felület a meleg nyári napok hűtő funkcióját látja el, ahol bőségesen áramolhat a levegő. Az állítható karszalagok gyorsan és egyszerűen használhatóak, így a motorosra kényelmesen, személyre szabottan illeszkedik.

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 szám alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending