Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ice Bear Race, verseny a télben

Az év első versenye a Pannónia-Ringen eddig Yeti-Race néven futott, mostantól Ice-Bear Race

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az év első versenye a Pannónia-Ringen eddig Yeti-Race néven futott, mostantól Ice-Bear Race

Minden évben a motorkiállítás az egyik és Yeti-Race a másik olyan motoros esemény, ami kezdi visszahozni belém a lelket. Idén a yetit a jegesmedve váltja fel, ugyanis immár Ice Bear Race a neve. Egyesek szerint a maci olcsóbban adta az arcát a versenyhez, mint a havas ember és ugye a gazdasági recesszió.. de én ennek nem hiszek.

Idén február 15-én vasárnap lesz az időmérő és utána nem sokkal később a verseny is. Az évelső versenye továbbra is endurance csapat-futam, ami azt jelenti, hogy 2 órás és motoronként két versenyzős. Nehezíti a feladatot, hogy azért mégiscsak a tél közepén járunk, az aszfalt hideg, az idő zord, ráadásul minden körülmények között megtartják a futamot. Előtte a szervezők kihírdetik, hogy “Race”, “Snow” vagy “Wet” verseny lesz az idei. Ez azt jelenti, hogy ha “Race”, akkor legrosszabb esetben megszakad a verseny és újraindul egy rövidebb távval, ha “Snow”, akkor semmilyen körülmények között nem szakad meg a verseny, legfeljebb lerövidül a pálya, ha pedig “Wet”, akkor csak havazás esetén szakad meg a menet.

Indulni egyébként szinte bármivel lehet. Az egyetlen kikötés, hogy 100ccm feletti legyen a motor, emellett viszont bármilyen optikai vagy technikai tuning megengedett. Maximum 60 csapat indulhat, de csapatonként akárhány versenyző. A csapat nevezési díj 60€ (helyszínen 80€), a versenyzői nevezés 25€ (helyszínen 30). Ha minden igaz van még hely, szóval február 6-ig nevezhettek még. info: www.palyamotorozas.hu

Comments

comments

Trending