Csatlakozz hozzánk

Blog

I. Red Line Versenynap Kakucs

Most megmutathatod: vasárnap Red Line Versenynap amatőröknek a KakucsRingen!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szoktál pályázni, de Neked ennyi nem elég? Átélnéd már egy igazi motorverseny izgalmait? Akkor számodra vasárnap itt a nagy lehetőség: a Red Line Hungary a KakucsRingre szervezi első Motoros Versenynapját – ennél egyszerűbben nem érezheted magad versenykörülmények között.

A Red Line első alkalommal megrendezett Versenynapján ugyanis mindenkinek lehetőséget nyújt a megmérettetésre, aki a befizeti a helyszínen a 12.000 forintos nevezési díjat, amennyiért elég sok mindent kapsz ezen a napon: mindenekelőtt profi, transzponderes köridőmérést, az időidet kinyomtatva is a kezedbe nyomják. Az említett összeg tartalmazza a sportbiztosításodat is, a nevezők lelki békéjét pedig egy mentőautó “vigyázza” a pálya szélén, egész nap.

Az ár magában foglalja, hogy profi fotós dolgozik majd a rendezvényen, így jó minőségben nézheted vissza kanyarvételi technikádat. Úgy érezheted majd, hogy valamelyik motoros magazin motorsport rovatában szerepelsz, különösen, ha a dobogón végzel a kategóriádban, mert akkor kupában és egyéb (tárgyi és szellemi) elismerésekben részesülsz (lásd a lenti keretest), ráadásul még meglepetés különdíjakkal is készülnek a szervezők. Ennél is fontosabb, hogy az első helyezettek 15.000 forintos pénzjutalmat kapnak, ami bizony nem rossz egy ilyen amatőr versenynapon. Ha akarod, a nyereményt egyből el is költheted a helyszínen Motul termékekre vagy akciós Pirelli gumikra.

A KakucsRingen a szervezők kordonszalaggal elkerített helyeket biztosítanak különböző társaságoknak (fórumtalálkozó, márkatalálkozó pl.), előzetes egyeztetés alapján (az elérhetőségeket lásd lentebb). Ha Te is hozol pár embert, akik még be is neveznek, akkor a nevezési díjat is megspórolhatod: szólj 5 havernak, és ha ők mind indulnak valamelyik kategóriában, akkor Neked nem kell elővenned a brifkót a pénztárnál. Dobhatod is a köremail-t! Szóval ha úgy érzed, hogy megízlelnéd a motorversenyzés édes ízét, profi körülmények között, akkor július 31-én, vasárnap Kakucson a helyed! Ha nem gurulsz a rajtrácsra, akkor is érdemes kilátogatnod, mert az 500 forintos beugró ellenében a versenyek után ingyen motorozhatsz a pályán (a nevezők 3 főt be is vihetnek magukkal). Mi ott leszünk, találkozzunk a pályán 😉

További információ és nevezés a Red Line Versenynap honlapján


“Ha szeretsz motorozni… Benned él a versenyszellem… Nem félsz megmutatni másoknak, hogy két kerékre születtél…”
I. Red Line Versenynap – Díjazás

Minden kategória első helyezettje 15.000 forintban (adók és egyéb járulékok levonásra kerültek) részesül.
Emellett a Motul jóvoltából az alábbi díjazásban részesülnek a dobogós nevezők:

Ø Minden hivatalosan regisztráló versenyző részére, 1-1db 1000 Ft értékű vásárlási utalványt, függetlenül a nevezők számától
Ø Minden kategóriában, az első három helyezett részére 1-1db Motul sapkát, mint tárgynyereményt (18 db)

Ø Minden kategóriában, a helyezéstől függően vásárlási utalványt kapnak a nevezők a következők szerint:
I. helyezett: 1 db 5000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
II. helyezett: 1 db 3000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
III. helyezett: 1 db 1000 Ft-os utalvány (összesen 6db)

Ø Összesen 3 darab nyereménycsomag a különdíjban részesülő nevezőknek
A vásárlási utalvány beváltható a helyszíni Motul standon, vagy a kereskedőnél (Mescapo Kft.)

Minden kategória első helyezettje kap egy Leszarom® csomagot, benne (mindben):
1 Leszarom® Hátizsák, 1 Leszarom® Övtáska, 4 flakon Leszarom® Tabletta, 1 Leszarom® Poszter, 1 Leszarom® Baseball sapka, 1 Leszarom® Matrica, 1 Leszarom® Hűtőmágnes.

Minden kategória második helyezettje kap egy Superbike Pirelli könyvet
Minden kategória harmadik helyezettje kap egy  Pirelli Angel polót

Mindemellett a legnagyobb elismerést természetesen a dobogósok kupái, illetve a nézők tapsa jelentik 😉

Comments

comments

Trending