Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Egy racer a jövőből: Husqvarna 701 Vitpilen

Egy, a nem túl távoli jövőbe mutató café racer tanulmány a Huskytól: letisztult, mégis látványos dizájn, egyedi megoldások és – természetesen – KTM blokk

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Egy évvel ezelőtt, az EICMA-n láthattuk a 401 Vitpilen (Fehér Nyíl) és Svartpilen (Fekete Nyíl) koncepciókat – előbbi egy dizájnos café racer, utóbbi egy nem kevésbé mutatós scrambler prototípus volt (a KTM390 blokkjával, vázával). Ennek fényében meglepetésnek mondható, hogy idén 701-esként mutatták be a Vitpilent, ugyanitt az EICMA-n.

A Vitpilen Fehér Nyilat jelent

Szintén a KTM-féle, 690-es blokkot építették bele, amellyel a svéd márka 701-es Supermotójából és Endurójából (is) ismerhetünk. A Husky jövőbeli utcai vonalát erősíteni kívánó 701 Vitpilen egyszerre klasszikus és futurisztikus: egy modern cafér racer, abszolút egyedi megoldásokkal (lásd a részletképeken a Galériában).

Vajon lesz belőle széria valaha?

A terepspecialistaként ismert Husqvarna a tervek szerint jövőre (Milánóban) az említett 401-es modellduó szériaváltozatait is bemutatja (a 701 Vitpillennel együtt?), tehát – akárcsak osztrák tulajdonosa – az offroad után az aszfalton is letenné a névjegyét, a supermotón túlmenően is.

Javasoljuk, nyissátok meg a jobb oldalon a Képgalériát, hiszen a lényeg a részletekben rejlik!


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending