Connect with us
Suzuki

Hírek

A Husqvarna Vitpilen és Svartpilen mostantól Rekluse Radius X automata kuplunggal is elérhető!

Mostantól még tovább tudod fejleszteni a Husqvarna motorod, hála a Rekluse féle Radius X kuplung szettnek.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Husqvarna Motorcycles minden Vitpilen 401 és Svartpilen 401 modell tulajdonosnak megadja a lehetőséget, hogy még jobbá tegye motorját, méghozzá a Rekluse Radius X automata kuplung szettjével.

Ez az új technológia magasabb szintre emeli a motor teljesítményét és nagyban javítja viselkedését is. Az iparág vezető Rekluse a Husqvarna Motorcycles legszigorúbb minőségi elvárásainak megfelelően fejlesztette ki a forradalmian új Radius X Centrifugális kuplung szettjét, ami a TorqDrive® kuplung csomag és az innovatív EXP automata kuplung tárcsa ötvözete. A gyors és egyszerű beszerelést követően, a szett segítségével finomabbá válik a kuplung kapcsolás és a tapadás is javul, legyen szó bármilyen környezetről.

A beszerelés után nagyban csökken az esély arra, hogy erős fékezésnél, vagy elindulásnál, esetleg egy sima megállásnál lefulladjon a motor. Mivel így sem az elinduláshoz, sem a megálláshoz nem szükséges a kuplung kar használata, egy szélesebb rétegű motoros közösség is gond nélkül, könnyedén használhatja a motort.

A Rekluse Radius X automata kuplung így megadja a lehetőséget, hogy a motoros kipihentebben, nyugodtabban élvezze a Vitpilen vagy Svartpilen 401 élményét még hosszabb távokon is, miközben kiélvezi a kifinomult egyhengeresek karakterét.

További részletekért látogass el a gyártó oldalára, vagy rendeld meg saját HUSQVARNA motorodhoz a szettet a MotoPartsShoptól!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending