Csatlakozz hozzánk

Hírek

Honda: sorozatgyártásba kerül az X-ADV

A Honda vezetősége jóváhagyta az új, kategóriateremtő modell szériagyártását. Az X-ADV névre keresztelt, különleges kétkerekű 2017-ben kerülhet a márkakereskedésekbe (videóval)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az újonc a 2015-ben, szintén Milánóban bemutatott City Adventure tanulmánymodell műszaki megoldásaira épül, azaz megőrizte kalandmotoros stílusát, de a mindenesekre jellemző praktikum, kényelem és teljesítmény segíti pilótáját a hétköznapokon és a hétvégi barangolásoknál.

Felegyenesedett üléspozíciója révén remek láthatóságot garantál a sűrű forgalomban és az ösvényeken, hosszú rugóútjaiból fakadóan pedig a legrosszabb minőségű útburkolaton is elboldogul. Emellett az X-ADV használati értékét öt fokozatban állítható szélvédő és terepes bukósisak befogadására is alkalmas tárolórekesz növeli, minden adott tehát a gondtalan motorozáshoz.


“Miként az X-ADV érkezése mutatja, a Honda továbbra is élen jár a fejlesztésekben, s hagyományaihoz hűen keresi az új utakat, hogy megkönnyítse és jobbá tegye az emberek életét”

Igazodva az innovatív koncepcióhoz, az X-ADV a Honda különleges duplakuplungos váltójával lép majd színre.

A modell 2016 novemberében, a milánói EICMA motorkiállításon debütál (a seregszemle 2016. november 8. és 13. között várja a látogatókat). A műszaki adatokat a nemzetközi premiert követően hozza nyilvánosságra a márka.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending