Csatlakozz hozzánk

Hírek

Honda 2013: három új modell, három új fényezés

Érkezik az új NSC50R, a CRF450R (Dakar) és Európába jön a CB1100

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Honda három jövő évi modell-újdonságát, illetve az egyes meglévő modellek új fényezéseit a kölni Nemzetközi Motorkerékpár-, Robogó- és Kerékpárvásáron, egyszóval az Intermot-on mutatja be.

A szárnyas márka októberben leleplezi az NSC50R-t, a legendás naked CB1100-t és újdonsült Dakar ralis versenygépet, a CRF450R-t Németországban, a hagyományosan megrendezendő kölni motoros expón.

Az NSC50R robogót arra tervezték, hogy fiatalos stílusával, hatékony üzemanyag-felhasználásával, minőségi felépítésével, valamint biztonságos kombinált fékrendszerével megragadja a kétkeréken ingázó ifjúság figyelmét. A robogó ún. Pearl White, Grey Metallic és Repsol replika színben lesz kapható – utóbbi mintáját természetesen a Repsol Honda MotoGP gépétől kapta.

A végre hamarosan “testközelben” is kapható CB1100 ötvözi a klasszikus és a naked stílust, amelyben “a modern technika valamint a megnyerő és barátságos, jól használható teljesítmény összekapcsolódik az időtálló formavilággal”. A nagy CB léghűtéses, soros négyhengeres erőforrása – miután lehengerlő sikert ért el a japán és ausztrál motorosok széles tárborában – bemutatkozik az európai piacon is.


Sportos szaladgálós: a Repsol az NSC50R-nek is jól áll

A CRF450R (a legfelső képen) révén új riválisként a Honda is bekapcsolódik Dakar-rali világába! Ez az első gyári támogatással épült modell 1989 óta, amely a CRF450X alapjaira építve a Dakaron is versenyez majd. A betörés a rali világába nem pusztán a győzelem megszerzésére irányul: a gyártó nem titkolt célja, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa az enduró modellek sorozatgyártása során.


Igazi modern klasszikus, végre hamarosan Európában is: CB1100

Áttérve a mostani modellek új fényezéseire, átdolgozott grafikával érkezik a Special Edition Crosstourer. Új matt, sötétített külső, amely magába foglalja az első villákat, a sárhányót és a hátsó részt a 2012 eleje óta kapható 1200 köbcentis túraenduró modellen – az opcionálisan választható duplakuplungos váltóval szerelt változaton is (legutóbbi VFR1200XD tesztünk ITT).


A Fireblade-rajongók 2013-ban egy új Tricolor mintának (a képen), valamint Repsol Honda színnek is örülhetnek


Új, matt fehér verziója a – Honda Atessa gyárában készülő, régóta népszerű –  CB600F Hornetnek – ezt a színt a CB1000R is megkapja

Forrás: Honda

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending