Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Honda új fejlesztése már az elektromos motorokat is megtámadta

A végén már nem is kellünk a motorra?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Honda már az év elején előrukkolt a híres las vegasi CES (Consumer Electonics Show) rendezvényén az új vezetést segítő rendszerével, aminek a lényege, hogy a motoros helyett egyensúlyban tartja a gépet. Ez egy egy giroszkóp nélküli önegyensúlyozó technika, ami az első kerék elfordításával és annak előre-hátra történő mozgatásával tartja a motort egyensúlyban.

A Riding Assist névre keresztelt prototípust egy NC750 alapú motorba beépítették, de arról még nincs szó, hogy sorozatgyártásba kezdenének.

Lassan vége az évnek, és ezidáig szerencsére nem hallottunk semmit erről a futurisztikusnak tűnő találmányról. Most viszont újra színre lépett, és ezúttal egy elektromos motorkerékpárba szerelik be, amit a Tokyo Motor Show-n fognak bemutatni.

A pletykák szerint az új Gold Winget már úgy fejlesztették, hogy be tudja fogadni ezt a technikát, bár alapból nem lesz benne, de bármikor beszerelhető és a motor képes lesz vele együtt működni.

Talán ez jó hír annak akinek nem ér le a lába a motorról, de szerintem ez az újítás elvesz a motorozás élvezetének tortájából egy szeletet. Szerinted?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending