Connect with us
Suzuki

Hírek

Honda Hírek – 2017 Július

2Kerék – Új finanszírozási megállapodás az MKB Euroleasinggel (X)

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Hol vannak már a régi szép idők, amikor 0% befizetésével haza lehetett vinni a kiszemelt motorkerékpárunkat a szalonból?

Ennek már vége és a “csodálatos” svájci frankos hiteleknek hála a finanszíroztatási kedv is alább hagyott és nagyon sokan a használtpiac felé fordultak. Igen ám, de honnan lesznek használt motorok, ha újakat nem adnak el. A Hazai “kétezervalahánydarabos” össz piac élénkítésére idén a HONDA motorkerékpár és robogó finanszírozási akciót indított májusban. Immár 30% önerőtől (minimum 300 000 Ft), maximum 84 hónapos futamidővel és akár TMH: 1,7%-tól választhatsz új motorod megvásárlásához finanszírozást!

Persze ez nem ugyanaz mint a régi, de azért nagy segítség tud lenni, hogy ne egy ki tudja mennyit visszatekert kilométerórájú használt gépet vigyél haza, hanem egy új géppel viríts, mert az mégiscsak sokkal menőbb…

Az akció keretén belül, változó kamatozású forint finanszírozással és kötelező Casco biztosítással lehet megvásárolni a nagymotorokat és a rendszámos robogókat.

Adott futamidő (24 hó) és hitelösszeg (400 000 Ft) mellett akár kamatmentes konstrukció is elérhető!

*A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek a HONDA márkakereskedőknél. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja az MKB Euroleasing Zrt.

Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30-ig érvényes.

17YM CBR1000RR Fireblade

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending