Csatlakozz hozzánk

Hírek

Honda Fireblade fesztivált tartottak Franciaországban

A fesztivált a híres Bol D’or versenyen tartották meg a Fireblade 25. évfordulója alkalmából

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Franciaországban összegyűlt a Firebalde rajongók és tulajdonosok apraja-nagyja, hogy meghonosítsák az első Honda Motor Co Európai képviseletének szervezésével minden generáció számára az első ilyen jellegű találkozót. A fesztivált az 1970-ben megnyílt Paul Ricard Circuit versenypálya VIP. kemping részében tartották.

Motorkerékpár bemutatójuk során a Honda CBR900, a CBR929, a CBR954 és a CBR1000, mindazonáltal a legújabb Firebalde CBR1000RA és a CBR1000SP-t is megtekinthette a nagyérdemű.

A Honda 1992-ben mutatta be az első Fireblade-et. A Fireblade olyan ikonikus modell amely folyamatosan fejlődik, és mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb teljesítményt és a legjobb vezetési élményt nyújtsa vezetőjének.

Európa minden részéről érkeztek magánemberek, versenyzők, és üzletemberek – utóbbiak, hogy a kellemest összekössék a hasznossal -, hogy találkozhassanak a Honda legendás versenyzőivel.

A Honda Endurance Racing sok támogatót begyűjtött a 2018-as évre.

A Firebalde fesztivál sztárvendége volt a motorsport legendái közül Jean-Michel Bayle és a háromszoros világbajnok ‘Fast’ Freddie Spencer.

Spencer a 24 órás verseny kezdete előtt a vendégeket végigvezette a Honda Endurance Racing csapatával a pályán, egészen a dobogóig, ami biztos, hogy felejthetetlen élménnyé vált számukra.

Gyönyörű motorok, számtalan versenyző, sok kézfogás, tiszteletteljes csodálkozás, és jó hangulat uralta a rendezvényt, éppen ideje volt már egy ilyen jó kis buli megszervezésének. 🙂

A Firebalde CBR1000RR tesztünket itt olvashatjátok újra, ha kedvet kaptatok ehhez a kis tüzes paripához. 😉

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending